Nu sælger Amalie sit tøj

Deltagelsen i 'Luksusfælden' har åbenbart fået Amalie til at tænke lidt mere økonomisk - nu vil hun sælge ud af garderoben

Amalie er ikke så god til NemID, som hun forveksler med Netflix. Men nu vil 'Luksusfælden'-deltageren sælge ud af sit tøj. Det er måske en meget god ide. (Foto: Mogens Flindt)
Amalie er ikke så god til NemID, som hun forveksler med Netflix. Men nu vil 'Luksusfælden'-deltageren sælge ud af sit tøj. Det er måske en meget god ide. (Foto: Mogens Flindt)


Se også: Så længe går der inden Amalie er gældfri

'Jeg sælger snart ud af min garderobe! Husk at hold jer opdateret på min side, så i kan få alle detaljer. Det sker den 18 maj i 2970 Hørsholm. Min mor vil også være tilstede med alle hendes lækre ting. Vi har også en hel kælder at tømme. Hold øje. KH Amalie.'

Se også: Amalie afslører: Sådan tjener jeg pengeMåske kan man købe den her frække sorte kjole, når Amalie den 18. maj sælger ud af garderoben. (Foto: Jakob Jørgensen)
Måske kan man købe den her frække sorte kjole, når Amalie den 18. maj sælger ud af garderoben. (Foto: Jakob Jørgensen)


Således skriver den danske reality-dronning Amalie i dag på sin Instagram-profil. Meget tyder derfor på, at hun er blevet bare lidt klogere med henblik på økonomi, siden hun for nylig deltog i Luksusfælden.

Her kom det blandt andet frem, at Amalie havde købt hele to festkjoler til en nytårsaften, fordi hun ikke lige kunne finde ud af, hvilken af kjolerne, hun bedst kunne lide. Det endte oven i købet med, at hun ikke havde nogen af kjolerne på den pågældende nytårsaften. Så mon ikke de to festkjoler også er at finde ved Amalies kommende garderobe-udsalg.

Se også: Amalie skærer igennem: Jeg er god til at arbejdeSe også: Amalie om Luksusfælden: Jeg blev headhuntetAmalie poserer her for pressen i sit normalt smarte tøj. Nu vil hun dog sælge ud af noget af sit tøj.(Foto: Mogens Flindt)
Amalie poserer her for pressen i sit normalt smarte tøj. Nu vil hun dog sælge ud af noget af sit tøj.(Foto: Mogens Flindt)