Linse: Mikkel er nødt til at aflive hunden

Linse Kessler er rystet og ked af sagen omkring Mikkels Kesslers hunds blodige angreb på en lille terrier

Linse og Mopper ankommer her 10 minutter for sent til Sengeløse Kirke, hvor Mikkels Kesslers søn idag blev døbt. Deres to hunde hygger sig bpå bagsædet.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
Linse og Mopper ankommer her 10 minutter for sent til Sengeløse Kirke, hvor Mikkels Kesslers søn idag blev døbt. Deres to hunde hygger sig bpå bagsædet.(Foto: Tariq Mikkel Khan)

- Jeg er sgu ked af det og rystet over, hvad der skete med Mikkels hund John. Jeg tror, at Mikkel er nødt til selv at få aflivet hunden med det samme, for ellers gør politiet det. Det ved jeg, at de vil gøre.

- Og det er sgu synd for John, hvis den skal stå og rådne op på et hundeinternat, inden politiet får slået den ihjel, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet, da vi møder hende ude foran Sengeløse Kirke, hvor hendes bror Mikkel Kessler netop har fået døbt sin første søn.

Se også: Kessler: Min søn hedder Kessler Junior

Linse Kessler elsker dyr - og især hunde, og hun er stor modstander af hundeloven fra 1. juli 2010, der forbød besiddelse og avl af 13 hunderacer samt blandinger, hvor disse racer indgår. Det drejer sig hovedsageligt om de såkaldte muskelhunde.

Se også: Linse kom 10 minutter for sent til Kesslers søns barnedåbMikkel Kessler med sin elskede hun John, der nu angiveligt skal aflives, fordi den angreb og bed en lille terrier-hund.(Foto: Lars Krabbe)
Mikkel Kessler med sin elskede hun John, der nu angiveligt skal aflives, fordi den angreb og bed en lille terrier-hund.(Foto: Lars Krabbe)
Se også: Kessler politianmeldt: Hans hund skambed terrierSport og Spil Kessler: Jeg beklager dybt

Linses kamp for kamphunde

I december måned sidste år demonstrerede Linse personligt mod loven foran Politigården i København.

- Sagen med Mikkels hund Johns angreb mod den lille terrier er hamrende ærgerlig. Den gavner heller ikke min kamp for at beskytte forskellige hunderacer, siger Linse.

Linses mor Mopper vil også lige på banen med en bemærkning om Mikkel Kesslers hund John, der er en blanding mellem en engelsk bulldog og en boxer.

Se også: Bidsk Linse lufter kamphunden

John havde blodig pels

- John kom ud til os i går. Den var stadig helt blodig i pelsen, og den så næsten ud, som om den var stolt, fortæller Mopper, da hun er på vej væk fra Sengeløse Kirke. På bagsædet af bilen sidder Linses muskelhund Chino, der er af racen engelsk staffordshire bullterrier sammen med Moppers golden retriever Jytte.

- Vi elsker vores hunde, og vi har dem altid med på vores ture. De skal ikke sidde og kede sig alene hjemme, siger Mopper.

Se også: TV: Linses familie står i kø for at mærke brysterneLinse poserer her med sin elskede muskelhund Chino.(Foto: All Over Press)
Linse poserer her med sin elskede muskelhund Chino.(Foto: All Over Press)


1 af 5 Her forlader Linse Kessler og Mopper Sengeløse Kirke efter dåbshandlngen. Linses muskelhund Chino kigger ud af vinduet..(Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 5 Linse og Mopper ankommer her til Sengeløse Kirke 10 minutter for sent.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
3 af 5 Linse og Mopper på vej til kirken.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
4 af 5 Der er sgu langt fra Islands Brygge til Sengeløse. Linse og Mopper kunne ikke finde vej.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
5 af 5 Linse og Mopper ankommer her 10 minutter for sent til Sengeløse Kirke, hvor Mikkels Kesslers søn idag blev døbt. Deres to hunde hygger sig bpå bagsædet.(Foto: Tariq Mikkel Khan)