Sarah Louise er single

Modellen og bloggeren er nu alene med to helt små børn

Sarah Louise Christiansen må betegnes som en af landets absolut hotteste single-mødre. (Foto: All Over Press)
Sarah Louise Christiansen må betegnes som en af landets absolut hotteste single-mødre. (Foto: All Over Press)

Små børn kan være en udfordring for parforholdet, og for Sarah Louise Christiansen og Michael, hendes kæreste gennem tre år, blev den for stor.

I løbet af de seneste to år er de blevet forældre to gang – senest for et halvt år siden til datteren Alma Åse – og nu er parret gået fra hinanden. Det bekræfter bloggeren og modellen overfor Ekstra Bladet.

Se også: Jeg kan også: Sexede Sarah Louise bikini-klar efter fødsel

- Ja, det er rigtigt, at vi ikke er sammen mere, men jeg har ikke lyst til at tale mere om det lige nu, siger Sarah Louise Christiansen.Sarah Louise og Michael skulle være gift i september. Nu er de gået fra hinanden. (Foto: Jesper Skoubølling)
Sarah Louise og Michael skulle være gift i september. Nu er de gået fra hinanden. (Foto: Jesper Skoubølling)


Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har parrets forhold været stærk udfordret, siden deres søn, Albert, blev alvorligt syg.

Den nu to år gamle dreng, fik som helt lille konstateret MRSA og måtte gennemgå en operation og efterfølgende en længevarende behandling på sygehuset.

Event & Kultur - 26. okt. 2012 - kl. 19:04 TV: Sådan smager Sarah Louises brystmælk

- Efter operationen fik vi at vide, at NU ville han få det bedre, men det var ikke tilfældet, han fik bare endnu mere feber og de gik igang med en panik antibiotika behandling, som han kun responderede svagt på. Jeg var grædefærdig….troede han ville dø fra os’, har Sarah Louise Christiansen selv tidligere skrevet på sin blog.

Modellen og hendes kæreste havde ellers sat datoen for deres bryllup. De skulle havde været gift sidste år i september. Men så blev bloggeren gravid.

Se også: Sarah Louise har smidt forlovelsesring væk

- Ja jeg vidste jo egentlig allerede, da jeg blev gravid, at dette nok ville ske. I morgen skal jeg ringe ind og aflyse vores kirke, da det var meningen vi skulle giftes d.7-9-13. Det er 2 uger før jeg skal føde og jeg gider simpelthen ikke holde mit bryllup på en dag, hvor jeg intet orker, vejer et ton, har vand i benene, bækkenløsning, må gå tidligt i seng af træthed, ikke kan nyde lidt vin eller få plads til den gode mad og muligvis kunne ende med at gå i fødsel…. ikke just drømme brylluppet vel…skrev hun i sommer på sin blog.

Sarah Louise Christiansen bliver boende i parrets hidtid fælles bolig med Albert og Alma Åse.