Anne Kejser skal være mor

'Big Brother'-værtens kæreste er gravid med parrets første barn

Anne Kejser skal være mor. (Foto: Mogens Flindt)
Anne Kejser skal være mor. (Foto: Mogens Flindt)

Der er en lille Kejser på vej til Danmark.

Studieværten Anne Kejser skal nemlig være mor. Det kan dog ikke ses på hende. Det er nemlig hendes kæreste, fotografen Mette Heiring, der er blevet gravid via inseminering.

Det skriver Femina.

Se også: Big Brother-vært: Jeg løj for min kæreste

- Det var ikke noget med, at vi slog sten, saks, papir om, hvem der skulle blive gravid. Det var heldigvis nemt at beslutte. Mette havde lyst, og det havde jeg ikke, siger hun til damebladet.

Parret frygter ikke, at det giver problemer, at barnet har to mødre og ingen far. De har det okay med, at nogle måske vil mene, at det er en mærkelig familiekonstruktion. De har taget en velovervejet beslutning om at få deres ønskebarn, som vil have de bedste forudsætninger for et godt liv, fortæller de kommende mødre.

Se også: Her er den nye Big Brother-vært

Nu mangler Anne og Mette kun at finde ud af, hvilken titel Anne skal have.

- Det er selvfølgelig mig, der er barnets mor. Så må vi jo ansætte Anne som au pair, hvis hun opfører sig ordentligt, siger Mette til Femina.

Anne Kejser og familien havde glemt julepynten og brugte deres sokker i stedet. (Foto: Jan Unger) Danske kendte - 3. dec. 2010 - kl. 10:23 Anne Kejsers vanvittige jul: - Min onkel skød juletræet