Man har et standpunkt: Casper C. køber luksusvilla

Komikeren svor for få måneder siden, at han aldrig ville eje noget igen - nu har han købt hus for 16 millioner kroner

Casper Christensen har købt hus for knap 16 millioner kroner. I januar sagde han, at han aldrig mere ville eje noget. (Foto: Polfoto)
Casper Christensen har købt hus for knap 16 millioner kroner. I januar sagde han, at han aldrig mere ville eje noget. (Foto: Polfoto)

Man har et standpunkt, til man tager et nyt, lyder et ofte brugt ordsprog.

Og nu kan komikerkongen Casper Christensen også tilslutte sig mottoet.

Se også: Casper Christensen skal giftes

Han har nemlig lige købt en villa på Frederiksberg til intet mindre end 15.900.000 kroner. Det er dog ikke mere end tre måneder siden, den sjove mand i Ekstra Bladet sagde, at han aldrig mere ville eje noget, fordi han ville være så fri som muligt til at kunne følge sine drømme:

- Nu er mit liv sådan, at jeg ikke ejer noget overhovedet. Jeg ejer ikke noget sted at bo, ingen biler eller noget andet. Jeg har ingenting. Det er et valg. Friheden er vigtigere for mig.

Se også: Vil du med til Casper Christensens bryllup?

Over for Billed-Bladet bekræfter 45-årige Casper Christensen købet af million-villaen.

- Vi er rigtig glade og glæder os til at flytte ind, selv om der går et godt stykke tid endnu. Dels bor der stadig nogen i huset, dels skal vi have solgt vores lejlighed, og så skal der laves en del om, så der kommer til at gå flere måneder, siger han til ugebladet i denne uge.

Se også: Jarlen skjulte Caspers hemmelighed i ugevis

Ifølge Billed-Bladet får komikeren og hans 25-årige forlovede, Isabel Friis-Mikkelsen, masser af plads i det nye hus. Det er nemlig 301 kvadratmeter stort fordelt over to etager med i alt ni værelser. Og så er grunden på 1370 kvadratmeter.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Casper Christensen, der ifølge Billed-Bladet er på påskeferie med Isabel i Los Angeles.

Snart er det slut med at spise gratis på Congo. (Arkivfoto: Jesper Mortensen). Kendte Casper sælger sin restaurantCaspers frieri var på ingen måde spontans. Han havde informeret sin kommende svigerfar knap en måned før. (Arkivfoto: All Over). Kendte Jeg er klar til børn med IsabelCasper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen har købt hus på Frederiksberg. (Foto: All Over)
Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen har købt hus på Frederiksberg. (Foto: All Over)