Silas er med i ny Vild med dans

Jeg tror, at babyen bliver gladere, hvis jeg ikke er fuldtidsfar, mener Silas Holst

Vild med dans-seerne kommer til at nyde godt af Silas Holst igen til efteråret. Foto: Jan Unger
Vild med dans-seerne kommer til at nyde godt af Silas Holst igen til efteråret. Foto: Jan Unger

Det er en stor ting at blive far, og faktisk havde Silas Holst sammen med sin mand, Johannes Nymark besluttet, at de begge skulle drosle helt ned til efteråret, når deres veninde Louise Mahnkopf nedkommer og gør dem til fædre. Men den beslutning er ændret.

Se også: Silas får både mor og datter

- Johannes og jeg er blevet enige om, at alle - og derfor også babyen - bliver gladere, hvis jeg ikke skal være fuldtidsfar, fortæller Silas.Johannes Nymark vil gerne slippe for at have en løve i et bur gående rundt derhjemme i form af en Silas Holst i lediggang. Foto: Lisbeth Grube
Johannes Nymark vil gerne slippe for at have en løve i et bur gående rundt derhjemme i form af en Silas Holst i lediggang. Foto: Lisbeth Grube


- For et par dage siden var jeg til møde på Mastiff, og på vej dertil var det endnu uklart inde i mit hoved, om jeg ville sige 'ja' til at være med i 'Vild med Dans' i år. Men da jeg så var der, kunne jeg mærke, at det skulle jeg. For jeg elsker jo det program, og jeg har danset hele mit liv.

Se også: Silas Holst har hovedrolle i Dirty Dancing

Silas har gjort op med sig selv, at han er nemmest at omgås, når han arbejder. Det er Johannes enig i. Silas bliver lidt løve-i-et-bur-agtig, hvis han trisser rundt i ledigggang.

Lige siden at det blev officielt, at han skulle være far, har han slået fast, at selv om han vil være en meget deltagende og opmærksom far, så bliver han aldrig en far, der vil sidde og dikke baby i døgndrift.

Men så var det, at hans søster forklarede ham, at de første måneder med en baby er uvurderlige, og at han jo altid kunne danse en anden gang. Herefter hang Vild med dans i en tynd tråd. Men nu er beslutningen altså truffet: Silas er med i den nye sæson.

Se også: Silas og Johannes skal have barn

- I virkeligheden føler jeg mig vildt priviligeret. For i begyndelsen kan jeg være meget hjemme og nøjes med at danse godt fire timer om dagen. Det er jo først i de sidste fire uger, at det bliver dans i døgndrift, når danserne begynder at lugte finale, griner Silas.

- I øvrigt er jeg den type mand, der får mere energi af at arbejde - og især af at være med i Vild med dans. Det vil simpelthen gøre mig til en federe far og bedre mand ikke at være fuldstidshjemmegående - og Johannes kunne ikke være mere enig, fastslår Silas.