Amalie efter Luksusfælden: Nu har hun fået arbejde

Realityblondinen skal stå bag baren på fredag i Middelfart, hvor hun blandt andet er klar med økonomisk rådgivning

Amalie har netop været med i 'Luksusfælden' - på fredag giver hun gode økonomiske råd, når hun fester på Lejligheden i Middelfart. (Foto: Kenneth Meyer)
Amalie har netop været med i 'Luksusfælden' - på fredag giver hun gode økonomiske råd, når hun fester på Lejligheden i Middelfart. (Foto: Kenneth Meyer)

'Ingen kvaler - Amalie betaler.'

Sådan lyder sloganet for den fest, som diskoteket Lejligheden i Middelfart holder på fredag.

Hele aftenen betaler realitydivaen Amalie nemlig halvdelen af, hvad der bliver bestilt i baren - som hun i øvrigt selv vil betjene med jævne mellemrum hen over aftenen.

Se også: TV: Amalie: Jeg låner måske af Skat igen

Den blonde realitydronning skal dog ikke i virkeligheden til lommerne, hver gang der ryger en bestilling over bardisken. Sloganet er nemlig en smart måde - med en vis hentydning til den blonde ord- og talmagikers medvirken i det økonomiske kriseprogram 'Luksusfælden' - at sige, at der er halv pris i baren hele natten.

- Det er jo sidst på måneden, og det har lige været påske, så folk har ikke så mange penge tilbage, og derfor ville vi gerne lave et arrangement med lave priser. Så så jeg reklamerne for Amalie i 'Luksusfælden' og fik idéen til sloganet med, at Amalie betaler, fortæller Mike Juhl Jensen, der driver Lejligheden, til Ekstra Bladet.

Se også: TV: Amalie: Madpengene skal bruges på tøjSådan ser reklamen ud for festen på fredag, hvor Amalie deltager - billedet er fra dengang, hvor hun ikke havde afbleget håret. Det fik hende til at skrive på Instagram: 'Jeg elsker da bare når folk bruger et billede af mig som er 5 år gammelt til at reklamere med ;-)) MEN ses vi på "lejligheden" imorgen i Middelfart? Glæder mig til at se jer alle sammen. Ses til en vild nat! Kys Amalie'.
Sådan ser reklamen ud for festen på fredag, hvor Amalie deltager - billedet er fra dengang, hvor hun ikke havde afbleget håret. Det fik hende til at skrive på Instagram: 'Jeg elsker da bare når folk bruger et billede af mig som er 5 år gammelt til at reklamere med ;-)) MEN ses vi på "lejligheden" imorgen i Middelfart? Glæder mig til at se jer alle sammen. Ses til en vild nat! Kys Amalie'.


Ud over at lange drinks over disken synger Amalie også et par numre på scenen, og så er hun ifølge arrangementets facebook-side også klar med økonomiske råd til dem, der ønsker det.

- Folk er helt vilde med det og deler det på de sociale medier og booker borde, siger Mike Juhl Jensen.

Han fortæller desuden, at gæsterne på aftenen kommer til at afgøre, hvad Amalie skal lave for sin hyre. Synes gæsterne, at det er sjovest, at hun står bag baren, så gør hun det. Synes de, at det er sjovest, at hun danser med på gulvet, så gør hun det. Og synes de, at det er sjovest at få taget fan-billeder, så gør hun det.

Se også: Amalie: Gider ikke Luksusfældens revisor

Mike Juhl Jensen kan ikke oplyse, hvor mange penge Amalie får for sine anstrengelser på fredag, men mon ikke skattefar uanset hvad er glad for, at der går penge ind på realityblondinens konto, så hun kan komme i gang med at afbetale sin skattegæld på 160.000 kroner.

Nu er eneste problem selvfølgelig bare, om hun husker at betale skat af pengene og ikke bare forhøjer skattegælden. Hendes honorar bliver nemlig udbetalt som b-indkomst, som der ikke automatisk bliver trukket skat af.

- Sådan gør vi altid, og det fungerer selvfølgelig på samme måde med Amalie, siger Mike Juhl Jensen.

Se også: Derfor kan Skat ikke tilbageholde Amalies løn