Bendtner i hvid smoking: Jeg er stolt af Julie

Nicklas Bendtner mødte op i hvid smoking sammen med sin smukke kæreste Julie Zangenberg til presse-premieren på tv-serien 'Heartless' - med stort billedgalleri

Det var en stolt og smilende Nicklas Bendtner, der poserede på den røde løber sammen med sin smukke kæreste Julie Zangenberg.(Foto: Jonas Olufson)
Det var en stolt og smilende Nicklas Bendtner, der poserede på den røde løber sammen med sin smukke kæreste Julie Zangenberg.(Foto: Jonas Olufson)

- Jeg har set alle trailerne og teaserne til tv-serien 'Heartless'. Og jeg er meget stolt af Julie. Hun gør det sgu godt, sagde Nicklas Bendtner til Ekstra Bladet, da han her i eftermiddags mødte op i Empire Biografen på Nørrebro i København til gallapremieren på første afsnit af tv-serien 'Heartless', hvor Julie spiller en af hovedrollerne som kostskoleeleven Sofie, der for at overleve må suge energien ud af mennesker.

Se også: Julie Zangenberg: Jeg vil kunne forsvare mig

Det så imidlertid ikke ud, som om Julie Zangenberg havde suget energien ud af sin berømte og berygtede kæreste Nicklas Bendter. Han virkede, som om han var i strålende humør og var knap så tavs, som han ellers plejer at være, når han får spørgsmål på den røde løber. Og Bendtner strålede som en sol i sin hvide smoking ved siden af kæresten Julie, der var iklædt en super sexet tætsiddende hvid kjole. Hvid mand og hvid kvinde - vaskeægte unisex.Julie var i strålende humør og gav en lille pige sin autograf.(Foto: Jonas Olufson)
Julie var i strålende humør og gav en lille pige sin autograf.(Foto: Jonas Olufson)


Bendtner vil ikke tale om Nicki Bille

Se også: Zangenberg flyttet ind hos Bendtner i London

Ekstra Bladet spurgte Nicklas Bendtner, hvad han egentlig mener om fodboldspilleren Nicki Bille og hans sidste skandale?

- Det vil jeg altså ikke udtale mig om. Jeg er her kun for at støtte Julie og vil ikke tale om noget andet, lød det fra Bendtner.

Se også: Julie Zangenberg: Jeg elsker det overnaturlige

Julie Zangenberg havde dog ikke noget imod at fortælle, hvordan hun havde det med at have kæresten Bendtner ved sin side på hendes store dag.

- Jeg taler ikke så meget om mit privatliv. Men det er da klart, at det er vigtigt for mig, at han er ved min side idag. Det er jeg meget glad og stolt over.

Bendter har lige sagt til mig, at han er begejstret for de trailers og teasers han har set på tv-serien 'Heartless', og at han er meget stolt af dig. Hvad siger du til det?

- Det glæder mig meget. Men jeg håber også, at resten af tv-serien vil imponere tv-seere, og ikke kun ham.

TV-serien 'Heartless' har premieren på Kanal 5 den 28. april kl. 21.00Julie Zangenberg poserede også sammen med Sebastian Jessen, der spiller hendes tvillingebror i tv-serien 'Heartless'.(Foto: Jonas Olufson)
Julie Zangenberg poserede også sammen med Sebastian Jessen, der spiller hendes tvillingebror i tv-serien 'Heartless'.(Foto: Jonas Olufson)
Se også: Skuespilleren Sebastian Jessen skal være far

1 af 9 Bendtner og Julie. Hvid mand og hvid kvinde - vaskeægte unisex.(Foto: Jonas Olufson)
2 af 9 Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg var rigtig gode til at rose hinanden på den røde løber.(Foto: Jonas Olufson)
3 af 9 Smukke Julie i sexet stram hvid kjole.(Foto: Jonas Olufson)
4 af 9 Nærbillede af Julie.(Foto: Jonas Olufson)
5 af 9 Julie Zangenberg viser sine flotte smykker frem.(Foto: Jonas Olufson)
6 af 9 Nicklas Bendtner med et lille smil på læben.(foto: Jonas Olufson)
7 af 9 Bendtner gav sig også tid til at skrive en autograf.(Foto: Jonas Olufson)
8 af 9 Julie smiler til hele verden.(Foto: Jonas Olufson)
9 af 9 Det var en stolt og smilende Nicklas Bendtner, der poserede på den røde løber sammen med sin smukke kæreste Julie Zangenberg.(Foto: Jonas Olufson)