Søren Sætter-Lassen ramt af nyt teateruheld

Det Kongelige Teater måtte aflyse opsætning, fordi skuespiller Søren Sætter-Lassen igen var udsat for uheld

Søren Sætter-Lassen skulle genoptræne et år, inden han var tilbage på scenen efter den dramatiske ulykke, hvor en tung scenevæg væltede ned over ham. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Søren Sætter-Lassen skulle genoptræne et år, inden han var tilbage på scenen efter den dramatiske ulykke, hvor en tung scenevæg væltede ned over ham. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Kun halvandet år efter, at skuespiller Søren Sætter-Lassen kom ud for en alvorlig ulykke på Det Kongelige Teater, har skuespilleren endnu engang været involveret i et uheld.

Det fortæller flere kilder til Radio24syv.

Detaljerne om hændelsen er endnu ikke officielle, og ifølge Det Kongelige Teater er der ikke tale om en ulykke, men om en 'teknisk fejl'.

Fredag morgen ville teatret ikke bekræfte over for radiostationen, at der havde været en hændelse, men fredag eftermiddag er det blevet bekræftet.

Den tekniske fejl skete under forestillingen 'Woyzeck' tirsdag aften, da Søren Sætter-Lassen blev hejst for langt op under loftet på Skuespilhusets store scene.

Fejlen skyldtes tilsyneladende, at den computer, som styrer snoretrækket, var forkert indstillet.

Uheldet var traumatisk for Søren Sætter-Lassen, da han for halvandet år siden var involveret i en meget alvorlig arbejdsulykke på Det Kongelige Teater.

Dette skete i september 2012 under en prøve til forestillingen 'Lulu', hvor en 100 kilo tung kulissevæg faldt ned over ham. Søren Sætter-Lassen brækkede skinnebenet og pådrog sig fire knoglebrud i ryggen.

Først efter et år med genoptræning var han tilbage på scenen.

Se også: Stor bøde til Det Kgl. Teater efter ulykkeSe også: Søren Sætter-Lassen har brud på rygsøjlen

Søren Sætter-Lassen ønsker ikke at udtale sig om det nye uheld.

- Det er lidt for følsomt lige nu, siger han til Radio24syv.

Siden episoden har Det Kongelige Teater aflyst opsætningen 'Woyzeck'. Teatret regner dog med at spille igen fredag aften.