Galleri: Se de kendtes tatoveringer

De danske kendisser er hyppige gæster på briksen hos tatovørerne. Se de mange tusser her

'Go' morgen'-værten Lisbeth Østergaard er stor fan af tatoveringsnålen. Tatoveringen på balden viste hun sågar frem til Robbie Williams i en live udsendelse. (Foto: Mike Nybroe)
'Go' morgen'-værten Lisbeth Østergaard er stor fan af tatoveringsnålen. Tatoveringen på balden viste hun sågar frem til Robbie Williams i en live udsendelse. (Foto: Mike Nybroe)

I går fik Medina føjet et par blækklatter mere til sin efterhånden store samling af tatoveringer.

Se også: Medina hylder fans med ny tatovering

Men den danske sangerinde er bestemt ikke den eneste, der jævnligt lægger sig på tatovørens briks og får den pinefulde tur med nålen.

Blandt andet har Brøndby-spilleren Simon Makienok en kæmpe løve tatoveret på ryggen, og Claudia Rex har en fræk klat blæk under venstre bryst.

De permanente dekorationer på kroppen er igen populære, efter at de blev betragtet som lavstatus helt indtil starten af 1990’erne.

Siden 2005 er det blevet mere almindeligt at få sig en tatovering, skriver Sygeforsikring Danmark.

I dag har mindst hver tiende dansker en tatovering, og derfor er der også en stor del af de kendte danskere, der har valgt at lade kroppen udsmykke.

Og heldigvis for Ekstra Bladets læsere er stjernerne ikke nærige med at vise tusserne frem. Derfor har vi været i arkivet og fundet nogle af de flotteste, mest spektakulere og særeste frem og lavet et galleri med 21 danske kendisser, der har brugt kroppen som lærred.

1 af 21 Julie Zangenberg har to tatoveringer på håndleddene. Der står 'Vive la Vie' (Lev livet, red.) på det ene håndled og '5CkZ' på det andet. Den anden tatovering er en hyldest til familien og hendes to søstre, Selma og Laura, der alle har fem bogstaver i deres navn, et C i deres mellemnavn og efternavnet er Krogh Zangenberg. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 21 Når Susan K. engang bliver gammel, skal hun blot kigge på sin ene skulder og arm for at se, hvordan hun tog sig ud som ung. (Foto: Anthon Unger)
3 af 21 Stig Tøfting holder det simpelt med de grønne farver. (Foto: Rasmus Baaner)
4 af 21 Frederik Fetterlein får ny tatovering hver gang han skifter navn eller kæreste. Her er en af hans første udsmykninger. (Foto: Jan Unger)
5 af 21 Casper Christensen lod sig tatovere, da han havde inviteret Ami James fra Miami Ink i sit talkshow 'Aloha'. (Foto: Christian Bøje)
6 af 21 Linse Kessler har sin egen tattoo-biks på Bryggen i København, og hun og datteren Geggo har selv været under nålen mange gange. (Foto: Linda Johansen)
7 af 21 Geggo har fået flere tatoveringer gennem årene. (Foto: ekstrabladet.tv)
8 af 21 Ibi Støving har mange tatoveringer. Denne lille pil på langemanden fik hun og hendes forlovede, Simon Makienok, efter at have været kærester i én uge. (Privatfoto).
9 af 21 Brøndby-spilleren, Simon Makienok har nærmest ingen bar plet på sin krop. Denne tatovering vakte undring, da en løve er FCK's maskot. (Privatfoto)
10 af 21 Sexede Claudia Rex har også ladet sig udsmykke. Under venstr bryst har hun en klat blæk. (Foto: Kenneth Meyer)
11 af 21 Burhan G har blandt andet et par børn tatoveret på ribbenene. (Foto: Pelican Pictures)
12 af 21 Bokseren Patrick Nielsen har to gange full sleeve tattoos og mindst 80 procent af kroppen er prydet af blæk. (Foto: ekstrabladet.tv)
13 af 21 Jim Lyngvild har brugt omkring 100.000 kroner på sine viking-tatoveringer. (Foto: Jim Lyngvild)
14 af 21 Dennis Knudsen får det synlige bevis på sin deltagelse, hver gang han gennemfører en ironman. (Foto: Tattoo Fashion Copenhagen)
15 af 21 Hele Helmig-familien har fået ens tatoveringer. (Privatfoto)
16 af 21 Man kan dårligt spille i heavy-rockbandet Volbeat uden at have tatoveringer som Michael Poulsen. (Foto: David Wallace/AP)
17 af 21 Daniel Agger går forrest på landsholdet og også i tattoo shoppen. (Foto: Jan Sommer)
18 af 21 Kong Frederik den 9. har ofte vist sine markante tatoveringer frem. (Foto: Polfoto)
19 af 21 Sangeren Mattias Hundebøll har tatoveret en rebus på sin arm, som bliver til Sarah. Et minde om ekskæresten, Sarah Grünewald. (Foto: Mogens Flindt)
20 af 21 Sangeren Christopher har en tatovering af James Dean på sin arm. (Privatfoto)
21 af 21 'Go' morgen'-værten Lisbeth Østergaard er stor fan af tatoveringsnålen. Tatoveringen på balden viste hun sågar frem til Robbie Williams i en live udsendelse. (Foto: Mike Nybroe)