Khader om Qvortrup: Jeg er faktisk ked af det

Selv om de langt fra har været bedste venner, så har den tidligere folketingspolitiker Naser Khader ondt af Henrik Qvortrup

Naser Khader er ked af den situation, som Henrik Qvortrup står i. (Foto: Thomas Borberg)
Naser Khader er ked af den situation, som Henrik Qvortrup står i. (Foto: Thomas Borberg)

Den tidligere folketingspolitiker, Naser Khader, har bestemt ikke været de bedste venner med Henrik Qvortrup, siden at Khader tilbage i 2007 blev hængt ud på forsiden af Se og Hør.Henrik Qvortrup trak sig i dag som politisk kommentator på TV2, efter de seneste dages debat om, hvorvidt han kendte til, at Se og Hør under hans ledelse overvågede kendte menneskers fortrolige kreditkortoplysninger.

Og selvom man skulle tro, at Naser Kahder ikke havde meget tilovers for den tidligere redaktør, så er han oprigtigt ked af den situation, som Qvortrup står i, skriver han på sin facebookprofil.

Khader skriver blandt andet på facebook, at han synes, Henrik Qvortrup er en dygtig fyr.

Hele balladen mellem de to startede, da Se og Hør i 2007, under Qvortrups ledelse, beskyldte Naser Kahder for at have brugt sort arbejde, hvilket fik Khader til at kalde Qvortrup for 'et svin'.

Se også: Qvortrup blåstemplede udgifter til Se og Hør-kilde

Historien rasede under folketingsvalget i 2007, hvor Naser Khader forsøgte at få sit nye parti Ny Alliance, det der i dag er Liberal Alliance, ind i Folketinget. Han mente, at historien havde påvirket valgsresultatet.

Påstanden om sort arbejde kunne dog ikke bevises, og i 2012 skulle Se og Hør nu under ledelse af Kim Henningsen betale 25.000 kroner i tortgodtgørelse til Khader.