Casper Christensen: Ligeglad med om Se og Hør lukker

Selvom komikeren har efterhånden har vænnet sig til lidt af hvert, kommer Se og Hør-sagen bag på ham

Casper Christensen er rystet over det brud på sikkerheden, der ifølge bogen 'Livet, det forbandede' gav Se og Hør kreditkortoplysninger om kendte og kongelige. (Foto: Mik Eskestad)
Casper Christensen er rystet over det brud på sikkerheden, der ifølge bogen 'Livet, det forbandede' gav Se og Hør kreditkortoplysninger om kendte og kongelige. (Foto: Mik Eskestad)

- Det er en fantastisk spændende historie at følge med i. Det er jo helt vildt, hvis det passer, at de har haft adgang til mine oplysninger. Det har ikke en skid at gøre med at være kendt. Det kan ske for os alle sammen, og hvis det holder vand, skal der virkelig tjekkes op på sikkerheden, siger Casper Christensen til Ekstra Bladet.

Se også: Tidligere Se og Hør-ansatte bekræfter it-overvågning

Komikeren har ved flere lejligheder været oppe at toppes med Se og Hør og den daværende chefredaktør Henrik Qvortrup - blandt andet da sladderbladet fotograferede Christensen på vej ud af Iben Hjejles lejlighed, mens han stadig var gift med Anette Toftgaard. Alligevel fryder Casper Christensen sig ikke over udsigten til en eventuel nedtur eller lukning for det kulørte ugenblad.

Se også: Bookmaker spår: Se og Hør lukker efter skandalesag

Et brud på sikkerheden
- Jeg er egentlig ikke så interesseret i, om Se og Hør nu lukker eller ej. Hvis de lukker, så kommer der sgu sikkert bare noget nyt. Det er mere selve spørgsmålet om sikkerheden for de almindelige danskere, kendte som ukendte, der er bekymrende, siger komikeren og fortsætter:

- Når man er kendt og stikker næsen frem, så holder folk jo øje med en. Det er der ikke noget nyt i, men det er helt vildt, at sikkerheden så nemt kan brydes, og så bliver det en sag for os alle sammen, ikke bare for os kendte.

Se også: Remee om Se og Hør-skandalen: Nu falder brikkerne på plads

- Det med at føle sig overvåget og forfulgt, det lærer man at leve med. Jeg havde egentlig vænnet mig til det. Men det er først nu, at det egentlig går op for mig, hvor stort et brud på sikkerheden, der egentlig er tale om.