Se Claus Elming med lækker danserinde

Vild med Dans-værten mødte op til Timberlake-koncerten med den lækre danser Denise Puggard

Vild med Dans-værten Claus Elming præsenterer her stolt sin lækre danse-date til Timberlake-koncerten.(Foto: Anthon Unger)
Vild med Dans-værten Claus Elming præsenterer her stolt sin lækre danse-date til Timberlake-koncerten.(Foto: Anthon Unger)

Det var helt tydeligt, at Vild med Dans-værten Claus Elmings koncert-date til Justin Timberlake-koncerten i Parken var en danser. Den smukke høje Denise Puggaard bevægede sig nemlig yndefuldt og sexet og poserede yderst professionelt for Ekstra Bladets fotograf, mens Claus Elming havde svært ved at tørre smilet væk.

Claus Elming afviste at føle sig som Casanova, da han besøgte Michael Meyerheim. Foto: Per Arnesen/TV2 TV Claus Elming: Jeg er ikke Casanova

- Vi er altså bare venner, forklarede den smukke Denise Puggaard til Ekstra Bladet og tilføjede, at hun kender Claus Elming fra Vild med Dans-programmerne, hvor hun også selv har optrådt.

Denise Puggaard forklarede også, at den pels hun bar på den småkolde maj-aften, er en vintage-pels, som hun har købt i London, hvor hun ind i mellem bor.

Claus Elming med sin date, Signe fra Birkerød. Danske kendte Claus er tosset - på den gode mådeKomikeren Simon Talbot poserer med sin nye kæreste Katrine Køhler.(Foto: Anthon Unger)
Komikeren Simon Talbot poserer med sin nye kæreste Katrine Køhler.(Foto: Anthon Unger)


Nye kærester
Komikeren Simon Talbot var ikke bare på en almindelig koncert-date. Han havde taget sin nye kæreste Katrine Køhler med til Timberlake-koncerten. Hun beskrev sig selv som skuespiller og smykkedesigner og forklarede Ekstra Bladet, at hun havde kendt Simon i fem år.

- Men det er altså først for ganske nylig, at vi har fundet sammen som kærester, sagde Katrine Køhler, der var iklædt en top, der i den grad fremhævede hendes flotte barm.

1 af 4 Her ankommer Claus Elming til Parken med danserinden Denise Puggaard.(Foto: Anthon Unger)
2 af 4 Simon Talbot og hans nye kæreste Katrine har kendt hinanden i fem år, men er først lige blevet kærester fornylig.(Foto: Anthon Unger)
3 af 4 Claus Elming og den skønne langbenede danserinde Denise Puggaard.(Foto: Anthon Unger)
4 af 4 Vild med Dans-værten Claus Elming præsenterer her stolt sin lækre danse-date til Timberlake-koncerten.(Foto: Anthon Unger)