Christopher i pivfræk video

Sangeren vrider sig med blandt andre Nicki Billes eksdate, Maja Krag

Her giver Christopher den gas.
Her giver Christopher den gas.

Ekskæresten Medina er mester i at blande lir ind i sit arbejde. Og Christopher har tilsyneladende lært lektien om, at sex sælger.

Christopher har netop medvirket i den amerikanske sanger Brandon Beals seneste musikvideo, hvor blandt andre Nicki Billes tidligere date, modellen Maja Krag medvirker.

Sammen med modellerne Carolina Noemi Martinez og Cathrine Nørgaard vrider hun sig op og ned af sangerne, der selvsagt havde en fest, mens optagelserne stod på.

Du kan se vidoen her.

- Det har været superfedt og sjovt at lave videoen og anderledes, fordi der ikke var noget manus. Det handlede bare om at gå ind foran kameraet og holde en fest og have det sjovt, skriver Christopher i et svar til Ekstra Bladet om arbejdet.

Se også: Christopher: Jeg har ingen kæreste

Brandon Beal har tidligere arbejdet sammen med danske Kato og Christopher var meget tilfreds med at arbejde sammen med amerikaneren og hans nummer 'Twerk it like Miley'.

- Selvfølgelig synes jeg, at Brandon er fed og et kæmpe talent og det var ekstra sjovt at lave den her video med ham, fordi vi også er rigtig gode venner, lyder det fra Christopher.

Se også: Christopher slår Medina

Det er da heller ikke første gang, de arbejder sammen.

- Det er de færreste, der ved, at Chris og jeg har arbejdet sammen et stykke tid nu og at vi lavede en del sammen på hans seneste album 'Told you So'. Så det her var ikke forskelligt fra andre gange. Vi har en fed kemi og er gode venner, så vi bliver nemt enige og har meget ens smag, når det kommer til musik, skriver Brandon Beal til Ekstra Bladet.

Den lyshårede model i videoen er Cathrine Nørgaard, mens den mørke er Carolina Noemi Martinez. Den tredje er Maja Krag, der en overgang datede landsholdsspilleren Nicki Bille.

Her kan du se videoen