Caspers Congo lukker

Casper Christensen ved endnu ikke, hvordan de nye ejere vil køre stedet videre

Casper Christensen lover, at han og Isabell vil gøre Jarlen til morfar, mens han stadig kan tygge smør. Foto: Jakob Jørgensen
Casper Christensen lover, at han og Isabell vil gøre Jarlen til morfar, mens han stadig kan tygge smør. Foto: Jakob Jørgensen

- Det er rigtigt, at vi har solgt Congo og er helt ude af stedet. Og herefter stopper min viden. For mit vedkommende er der ikke mere Congo, men jeg ved ikke, om de nye ejere har tænkt sig at køre restauranten videre som Congo eller, hvad de vil, forklarer Casper Christensen.

Faktisk hævder han, at han overhovedet ikke aner, hvem de nye ejere er.

Det forelskede par på vej ind til deres forlovelsesfest. (Foto: Jakob Jørgensen). Kendte Caspers Isabel viste ringen frem

Congo er en restaurant i indre København, og den har fået mange fine anmeldelser i det år, den har eksisteret.

- Da vi besluttede os for at droppe Congo, tog advokaterne over, og siden har jeg ikke forholdt mig til det. Men så vidt jeg ved, er det 'ukendte folk' i den store sammenhæng - eller om man vil - nye spillere på banen.

Se også: Casper Christensen laver tv-serie om Se og Hør

Ifølge Casper Christensen er han selv hverken ved at gå på røven eller har fået andre synlige problemer.

- Næhh tværtimod. Indtægtsmæssigt har Congo været en succes. Men da der også er mange andre skibe i søen, besluttede vi os for, at afhænde Congo og fokusere på natklubben Sunday og på det nye hotel, vi er ved at etablere på Zanzibar. Det er første gang, at jeg er med i noget i Afrika, så det glæder jeg mig meget til. Det bliver sikkert en udfordring. Vi regner med at åbne om et år, og klientellet på hotellet vil være det samme som på Sunday - folk på mellem 20 og 50 år, som hellere vil more sig end købe parcelhus i Vestjylland.

Se også: Casper C: Kommer bag på mig hvis Qvortrup ikke var involveret

Som vanligt er Casper Christensen meget lidt snakkesalig om detaljerne i det, han går og foretager sig. Det gælder også, da samtalen rammer muligheden for et yderligere faderskab.

- Der er ikke noget på bedding endnu. Men jeg vil tro, at det sker i løbet af sådan cirka fem år. Det er en beslutning, Isabell har truffet. Men vi skulle jo gerne have gjort Jarlen til morfar, mens han stadig kan tygge smør, griner Casper Christensen.