Christopher: Elsker stadig Medina

Efter længere tids tavshed vil både Medina og Christopher nu pludselig gerne fortælle, hvordan det står til med kærligheden til hinanden

Man skal stadig i billedarkivet for at finde et foto af det lykkelige par sammen. (Foto: Sisse Stroyer)
Man skal stadig i billedarkivet for at finde et foto af det lykkelige par sammen. (Foto: Sisse Stroyer)


Se også: Efter bruddet: Medina synger om jalousiSe også: Medina til ugeblad: Vi er ikke kærester

Spekulationerne og rygterne omkring Medina og Christophers forhold har været mange, siden hun slettede alle billeder af ham fra sin Instragram-profil mellem jul og nytår.

Under modeugen til Benedikte Utzons modeshow bekræftede den 31-årige sangerinde over for ugebladet Se og Hør, at parret ikke længere er sammen. I hvert fald ikke lige for tiden.

- Vi er ikke kærester lige nu, sagde hun til ugebladet.

Se også: Medina er rejst fra kæresten

Det var eftefølgende ikke muligt at få en kommentar fra Christopher vedrørende Medinas klare udmelding, men til ungdomsbladet Vi Unges hjemmeside åbnede den krølhårede sanger i går en smule op for posen.

- Selvfølgelig elsker vi stadig hinanden, for man holder ikke op med at elske hinanden fra den ene dag til den anden. Der er ikke rigtigt nogen, der ved, hvad der kommer til at ske, men jeg er single lige nu, siger Christopher til viunge.dk

Over for Ekstra Bladet bekræfter Christophers manager Julie Bekker, at parret ikke længere er kærester.

Det forlyder desuden, at de to sangfugle stadig er på talefod, og at de skal ses i morgen, hvor de begge skal optræde til Landsindsamlingen på DR1.

Se også: Fansene har ikke forladt Christopher