Medina: Ikke et ord om Christopher

Medinas nyeste single handler ikke om bruddet med Christopher

Medina ville ikke tale om ex-kæresten Christopher, da vi mødte hende lørdag aften. (Foto: Mogens Flindt)
Medina ville ikke tale om ex-kæresten Christopher, da vi mødte hende lørdag aften. (Foto: Mogens Flindt)

Det er næsten halvandet år siden, Medina sidst udkom med en dansk single, men på mandag lander hendes seneste single, 'Jalousi', i handlen.

- Jeg anede ikke, der var gået så lang tid siden sidste danske udspil, men det fandt jeg ud af i morges, fortæller Medina, der lørdag aften kunne præsentere singlen live for seerne ved den store Danmarks Indsamling på DR.

Men sangen handler ikke om ex-kæresten Christopher, som mange ellers har troet.

Den sødeste jalousi
- Jeg bliver jo ældre, og jeg skriver om, hvad fanden der falder mig ind, siger Medina. Sangen handler om den sødeste jalousi, som vi alle sammen går rundt med - også jer mænd - når man har en partner, og man kan dø af jalousi.

Se også: Medina: Jeg går til psykologSe også: Medina købte sit navn for 900 kronerSe også: Christopher: Elsker stadig MedinaSe også: Efter bruddet: Medina synger om jalousi

- Det er bare en sød jalousi-sang på den gode måde, det er ikke den der forfærdelige jalousi, siger Medina, der kategorisk afviser, at den har noget med bruddet med Christopher at gøre. Og så vil hun iøvrigt ikke kommentere mere om det forhold.

Nyt fra Christopher
Medina har et livealbum ude til marts, og så er hun kommet til at lave en masse danske ting, som ellers ikke var meningen, men hvad det lige er, vil hun endnu ikke løfte sløret for.

Christopher optrådte ligeledes lørdag aften på samme scene med sin spritnye single, 'Told You So', men om den så handler om ex-kæresten, må vi gætte os til, da han ikke ønskede at stille op til interview.

1 af 3 Medina på scenen ved Danmarks Indsamling 2014, hvor hun fremførte sit nyeste singleudspil, Jalousi. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Medina, som hun optrådte for seerne lørdag aften. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Medina ville ikke tale om ex-kæresten Christopher, da vi mødte hende lørdag aften. (Foto: Mogens Flindt)