Gustavs gerningsmand udeblev fra retten

Realitystjernen skulle i dag vidne mod en ung mand, der sidste år truede ham. Men gerningsmanden mødte ikke op

Gustav havde travlt med at komme videre efter, retssagen var blevet aflyst. Men Ekstra Bladet nåede lige at få ham til at stille sig op til et billede. (Foto: Linda Johansen)
Gustav havde travlt med at komme videre efter, retssagen var blevet aflyst. Men Ekstra Bladet nåede lige at få ham til at stille sig op til et billede. (Foto: Linda Johansen)

I maj sidste år blev Gustav Salinas forfulgt i det indre København af en gruppe unge fyre i bil, der jagtede ham gennem gaderne i det indre København:

- De råbte svans og homo. De kørte efter mig. Og på et tidspunkt spærrer føreren vejen, så jeg ikke kan køre videre. Han hopper ud og råber: 'Dit klamme homo-dyr', har Gustav tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

- Jeg tror, jeg er sluppet væk, men så kører han ind i busbanen og spytter igennem det åben vindue på vores ansigter, forklarede Gustav, der først efter en lille time slap for plageånderne.

Se også: Homohadere forfulgte Gustav i vild biljagt

Gustav meldte episoden til politiet, og i dag skal sagen for retten i København. Politiet fandt dna-spor på realitystjernens bil og fandt på den måde frem til den anklagede.

- Jeg har det ikke særlig godt med at skulle se gerningsmanden igen. Jeg håber, at udfaldet af retssagen bliver, at gerningsmanden ikke må komme tæt på mig fremover, sagde Gustav til Ekstra Bladet uden for retten.

Og det slap han også for. For gerningsmanden, der angiveligt er banderelateret, mødte ikke op til retssagen.

- Det er selvføgelig irriterende, at jeg nu skal vente yderligere halvanden måned. Men på den anden side slipper jeg for at skulle se ham i øjnene.

- Men er du bange for at møde ham?

- Både og. Det vil selvfølgelig ikke være rart at støde på ham.

- Men jeg håber bare, at hans bandevenner synes, han er til grin. For der er sgu ikke meget mand i at slå på en fucking homo.. Altså, come on, siger Gustav til Ekstra Bladet efter, han har fået beskeden om, at retssagen er udsat.

Sidste år var Gustav indblandet i en anden episode. Her blev en ung mand dømt for vold mod realitystjernen - læs mere om den sag her:

Se også: Gustav rasende: Overfaldsmand dømtSe også: Linse om Gustavs voldsmand: Jeg havde smadret hamSe også: Gustav: Overfaldet har påvirket mig meget Se også: Gustavs voldsmand: Jeg har det dårligt med det

1 af 5 (Foto: Linda Johansen)
2 af 5 (Foto: Linda Johansen)
3 af 5 (Foto: Linda Johansen)
4 af 5 Gustav ses her, da han sidste år vidnede i retten efter at han var blevet slået ned med en flaske. (Foto: Jonas Olufson).
5 af 5 Gustav havde travlt med at komme videre efter, retssagen var blevet aflyst. Men Ekstra Bladet nåede lige at få ham til at stille sig op til et billede. (Foto: Linda Johansen)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen