Tina Lund om Allans hede aften: Jeg er ked af det

Allan Nielsens eskapader med Singleliv-stjernen Putte får dog ikke konsekvenser

Der er kold luft mellem Allan og Tina, men de bliver sammen trods weekendens eskapader. (Arkivfoto: Benjamin Kürstein).
Der er kold luft mellem Allan og Tina, men de bliver sammen trods weekendens eskapader. (Arkivfoto: Benjamin Kürstein).

Der er kold luft hjemme hos Tina Lund og Allan Nielsen, efter at han i lørdags var lidt for nærgående overfor Putte Thomsen fra tv-serien 'Singleliv'.

Men han er ikke på vej ud i kulden.

Det fastslår Tina Lund, da Ekstra Bladet taler med hende om Se og Hørs afsløring af, at Allan Nielsen var lidt for interesseret i kvinderne, da han i lørdags var i byen i Esbjerg.

- Nej, vi er ikke gået fra hinanden og har ikke planer om det, siger Tina Lund.

Læs også:

Se også: Allan efter intimt samvær med anden kvinde: Jeg har svigtet Tina

Hun lytter tavs med, da Ekstra Bladet læser op fra den reportage, der i morgen havner i landets kiosker. En reportage, der er krydret med billeder af en beruset Allan Nielsen, der flere gange forsøger at kysse Putte Thomsen.

Til ugebladet fortæller hun blandt andet, at Allan Nielsen lagde an på hende og stort set alle kvinder på natklubben.

- Han prøvede ihærdigt og ragede på alle. Så ville han ud at danse og begyndte med det samme at tage mig på røven og brysterne. Han bed mig i skulderen og ragede alle steder. Han gjorde det også med min veninde, så til sidst valgte vi i stedet at danse med hinanden, siger Putte til Se og Hør.

Da Tina Lund har fået læst teksten op, lyder det trist:

- Det er ikke fedt, at han er så ubehøvlet overfor andre kvinder. Det er synd for både Putte og mig, siger Tina Lund til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Allan og Tina får 75.000 i 'bryllupsgave' af Se og Hør

Ridepigen slår fast, at hun ikke vil begrænse Allan nielsen.

- Han må gerne danse med andre. Og han må også gerne flirte. Men jeg håber, han ved, hvad han gør. Om han virkelig har taget hende på brysterne, ved jeg ikke. Han har fortalt mig, at han var så fuld, at han intet kan huske og nogle gange er Se og Hør lidt for gode til historier.. Men jeg siger ikke, at hun ikke har ret, siger Tina Lund.

Hun hæfter sig specielt ved en ting.

- Han siger, han ikke har haft sex med nogen og Putte siger jo også, at de ikke kyssede. Det er rart at vide. Hvis han havde haft sex med en anden, havde han krydset grænsen, siger Tina Lund.

Læs også:

Se også: Se og Hør trukket i retten af Tina Lund og Allan Nielsen

- Så han kan ikke huske, at han har raget på nogen?

- Nej, han husker intet. Det kan være, det er rigtigt og det kan være, det er forkert. Men jeg er glad for, at de ikke kyssede. Så var jeg blevet ekstrem ked af det. Men jeg er ked af, at han var så fuld, at han opførte sig sådan, siger den nygifte Tina.

Hun har allerede modtaget en undskyldning fra Allan personligt og for kort tid siden skrev han på Facebook:

''Til alle nær og fjern, men allermest til min elskede Tina og vores vidunderlig søn Louis. Jeg blev utilgivelig fuld i lørdags, så meget at jeg intet husker og angiveligt skulle have være meget tæt med en anden pige, hvilket jeg bliver oplyst af SE&HØR, da de har modtaget billeder taget via mobil telefon fra natten og som I alle kan se på forsiden af det nye SE&HØR.

Læs også:

Se også: Tina Lund kom for sent til sit bryllup

Jeg elsker min familie meget højt og til dig Tina...du er det bedste, kærlige og varmeste menneske, man kunne ønske sig at være sammen med. Jeg elsker dig, som jeg har gjort fra den dag, vi mødtes.

Jeg er den eneste ansvarlige i dette og ønsker af hele mit hjerte, at I alle vil støtte Tina og Louis i denne svære tid. Jeg har svigtet min elskede familie, som jeg engang håber, igen vil tilgive mig.'

Så kan det vist ikke siges tydeligere.