Bro og Pilou skal lufte børn sammen

Kendisserne strømmede til den røde løber

Pilou Asbæk får som nybagt far gode råd af Nicolas Bro. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Pilou Asbæk får som nybagt far gode råd af Nicolas Bro. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Københavns gader bliver lidt mere usikre, når solen for alvor tager fat.

Læs også:

Se også: Bodil 2013 - Og vinderne er:

Nicolas Bro og Pilou Asbæk skal nemlig ud og køre barnevogneræs sammen.

- Jeg har jo været på barsel i fire en halv måned og har halvanden måned tilbage. Og planen er, at jeg skal ud med Pilou, afslørede Nicolas Bro.

En nyhed, der kom bag på den nybagte far.

- Har Nicolas sagt det? Han er en strid banan, lød det fra Pilou.

Han indrømmede dog og fortalte, at han får gode råd af Nicolas angående småbørn.

Læs også:

Se også: 'Kapringen' fik Bodil

Også Nikolai Lie Kaas har sat karrieren på standby for at pleje familien.

- Jeg har ikke haft roller siden november. De foregående halvandet år var afsindigt hårde. Men gudskelov kunne den ene af mine døtre genkende mig, siger Lie Kaas med et smil til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Årets Bodil-vinder lider af penis-misundelse

Helt fri har han dog ikke holdt.

- Jeg har instrueret fem reklamefilm for T Hansen med Nicolas Bro i hovedrollen, siger skuespilleren.

Han er dog ikke blevet rig af den tjans.

- Det giver langt bedre at være foran end bag kameraet i relation til reklamefilm. Men det er en sjov legeplads.

Læs også:

Se også: Mads Mikkelsen slået af sin elev

1 af 11 Nicolas Bro og frue. De er begge erfarne barnevognsførere og skal snart lære Pilou den svære kunst. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 11 Tommy Kenter og kæresten Christina Lund. De har været sammen i fire år, men bor stadig ikke sammen. - Jeg agter at beholde min lejlighed. Og så holder forholdet længere, siger Christina. Tommy Kenter blev for ti år siden herostratisk berømt, da han voldtog Bodil-kagen. Han ville ikke afvise, at det kunne ske igen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
3 af 11 Bent Fabricius Bjerre og kone. Bent fik en Æres-Bodil for sit mangeårige virke som filmkomponist. - Jeg er meget beæret, fortalte den stilige herre. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
4 af 11 Trine Dyrholm var nomineret til en Bodil, men måtte gå tomhændet derfra. Hun har dog ingen grund til at klage. Jeg har fem Robert'er og fem Bodil'er derhjemme. For tiden indspiller hun sammen med Mikkel Boe Følsgaard, der hev prisen som årets mandlige skuespiller hjem. . (Foto: Tariq Mikkel Khan)
5 af 11 Søren Malling og hustruen, Petrine Agger. Malling var nomineret som årets mandlige skuespiller, men måtte se sig slået af den yngre generation. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
6 af 11 Sara Hjort Ditlevsen blev årets kvindelige skuespiller. - Jeg har det fantastisk med det. Det er en kæmpe anerkendelse. Jeg skal feste. Jeg skal have champagne, sagde hun efter sejren. På scenen var hun stærkt bevæget. - Det var svært at skjule, siger hun. Hun er kæreste med Jacon Femerling, der også læser til skuespiller. Hun afviser dog, at han er jaloux over hendes tidlige succes. - Han er en vildt god støtte. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
7 af 11 Nikolaj Lie Kaas og den bedre halvdel, Anne Langkilde. Lie Kaas har netop holdt fri siden november og har haft tid til familien.- Det har været dejligt at have ham hjemme, men nu må han godt tage afsted igen, siger Anne med et smil. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
8 af 11 Lars Bom og det meste af familien i form af konen Birgitte og døtrene Ida og Astrid. Den tredje datter, Louise, studerer sociologi i Berlin og kunne ikke være med. Bom var en af aftenens mest velklædte mænd. - Jeg havde aftalt med filmselskabet, hvilken stil vi skulle køre, lød det fra skuespilleren, der ikke tog en pris med hjem. . (Foto: Tariq Mikkel Khan)
9 af 11 Trine Dyrholm og manden Niclas Bendixen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
10 af 11 Sara Hjort Ditlevsen får lige et ordentlig smækkys af kæresten Jacob, der var overbevist om, at hun ville vinde en Bodil. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
11 af 11 Pilou Asbæk får som nybagt far gode råd af Nicolas Bro. (Foto: Tariq Mikkel Khan)