Anni Fønsby udråbt som botox-dronning i ny sang

Feminister har skrevet kærlighedssang til Anni Fønsby i anledning af 'Kvindernes Internationale kampdag' den 8. marts

Danske feminister har nu udråbt Anni Fønsby som Botox-dronning af Danmark i en ny sang.(Foto: Henning Hjorth)
Danske feminister har nu udråbt Anni Fønsby som Botox-dronning af Danmark i en ny sang.(Foto: Henning Hjorth)

'Lad mine patter være i fred' var en af de overordnede konklusioner, da Anni Fønsby i Ekstra Bladet den 6. februar langede ud efter en gruppe feminister, fordi de lancerede en 8. marts begivenhed med paroler som 'ud med botox og silikone' og 'kast din skraber i skraldespanden'. Det fik Anni helt op i det røde felt.

Læs også:

Se også: Anni til rødstrømper: Lad mine patter være i fred

Læs også:

Se også: Anni - nu med flad mave

Feministen Karina Willumsen åbner nu op for en bedre dialog med Anni Fønsby og har oven i købet skrevet en sang til den storbrystede Anni Fønsby med titlen 'Du er min botox-dronning'.

Hør sangen til Anni Fønsby her

- Vi er selvfølgelig kede af at Anni blev vred på os. Den 8. marts skal samle kvinder, ikke dele dem, og derfor har vi skrevet en kærlighedssang til Anni, siger sangens ophavskvinde Karina Willumsen.

Hun håber at Anni vil tage imod kærlighedserklæringen:

- Det er hårdt at få af vide at man skal lade nogens bryster være i fred, men vi har forsøgt at tage afvisningen med oprejst pande og har i stedet skrevet en kærlighedssang til Anni, siger Karina Willumsen.

Læs også:

Se også: Anni fester med pizzamand fra Tåstrup

- Det er skønhedsindustrien, der tjener styrtende med penge på kvinders usikkerhed som vi kritiserer. Vi vil gerne skabe reelle alternativer til en mode –og medieindustri, der skaber et ensrettet og kedeligt kvindeideal. Anni skiller sig ud og siger fra, og det kan vi lide, selvom vi ikke nødvendigvis bliver enige om alting. Det gør man jo heller ikke altid i et kærlighedsforhold. siger Karina Willumsen.

Arrangementet i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag løber af stablen på Sankt Hans Torv kl. 15:30 på fredag d. 8 marts og alle er velkomne.

Læs også:

Se også: Erik udelukket fra Annis fest

1 af 3 Anni Fønsby holder meget af at træne sin krop.(Foto: privatfoto)
2 af 3 Store bryster og store læber. Anni Fønsby, en kvinde, der godt kan lide at gøre noget ved sin krop. (Foto: privatfoto)
3 af 3 Danske feminister har nu udråbt Anni Fønsby som Botox-dronning af Danmark i en ny sang.(Foto: Henning Hjorth)

Skærm

Mest læste i flash!