Pilou er ekspert i at skifte ble

Fra spindoktor til bleskifter: Pilou Asbæk er blevet ret god til at skifte ble på sin to måneder gamle datter

- Jeg kan skifte ble forholdsvis hurtigt nu. Men jeg er ikke så god til at amme, som jeg gerne ville være.(Foto: Linda Johansen)
- Jeg kan skifte ble forholdsvis hurtigt nu. Men jeg er ikke så god til at amme, som jeg gerne ville være.(Foto: Linda Johansen)

Pilou Asbæk, 30, er blevet god til at skifte ble på sin to måneder gamle datter.

- Det går godt med faderrollen, synes jeg selv. Jeg kan skifte ble forholdsvis hurtigt nu. Men jeg er ikke så god til at amme, som jeg gerne ville være.

Læs også:

Pilou Asbæk får en meget mindre rolle i den kommende sæson af 'Borgen'. (Foto: Linda Johansen) TV - 20. dec. 2012 - kl. 14:44 Pilou trækker stikket ud: Far på fuld tid

- Vores datter sover regelmæssigt, så vi gør det godt, siger Pilou til MSN Stars

I samme omgang roser han sin kæreste, 32-årige Anna Bro, til skyerne:

- Jeg synes, det er sjovt, og jeg synes, det er fedt, og jeg synes, det er hårdt. Men ikke halvt så hårdt, som det er for min kæreste. Jeg har den største respekt for kvinder, efter at min kæreste har født.

Læs også:

Pilou Asbæk er blevet far for første gang. (Foto: Linda Johansen) Danske kendte - 3. jan. 2013 - kl. 08:55 Pilou Asbæk er blevet far

Læs også:

Se også: Borgens Pilou Asbæk: Bare det ikke skulle slutte

1 af 2 Holdet bag tv-serien 'Borgen', der hver søndag bliver set af næsten halvanden million danskere.(Foto: Linda Johansen)
2 af 2 - Jeg kan skifte ble forholdsvis hurtigt nu. Men jeg er ikke så god til at amme, som jeg gerne ville være.(Foto: Linda Johansen)
Mest læste i flash!
Hent flere