Claus Elming i tv-dilemma

Tv-værten har måttet vælge mellem jobbet som NFL-kommentator og værtsrollen i 'Vild Med Dans'

Elming elsker både dans og fodbold med aflange bolde og styrthjelm. (Foto: Mogens Flindt)
Elming elsker både dans og fodbold med aflange bolde og styrthjelm. (Foto: Mogens Flindt)

Læs også:

Se også: Elming har knas i kærligheden

Tv-værten Claus Elming har kommenteret amerikansk fodbold i mange år ved siden af værtsjobbet på 'Vild med Dans'. Men efter at Viasat har overtaget TV2 Sport, har tv-værten måttet vælge mellem de to.

- Det har været en stor beslutning for mig, og det er også med vemod, at jeg skal stoppe med NFL, som har været mit hjertebarn og min indgangsvinkel til at lave fjernsyn, siger Claus Elming til Billed Bladet.

Dermed har Elming valgt at satse på mulighederne hos TV2, hvor han ud over gameshowet 'Pengene på bordet' skal være vært for 'Vild med Dans'.

- Jeg elsker at lave 'Vild med Dans' og glæder mig meget til at være med til den 10. sæson af programmet.

- At stå over for et publikum sammen med fire suveræne dommere, et live-orkester og have de bedste mennesker i tv-branchen i kulissen er bare rigtigt fedt, siger tv-værten og fortsætter:

- Jeg kan godt lide konkurrenceelementet og går højt op i det. Jeg har haft et fantastisk samarbejde med mine tidligere tre medværter, og nu kommer der en fjerde ind, siger han.

Claus Elmings seneste medvært Christiane Schaumburg-Müller O’Connor har nemlig skiftet fra TV2 til SBS TV, hvor hun er ny fast vært.

Den nye vært i 'Vild med Dans' er endnu ikke annonceret.

Mest læste i flash!
Hent flere