Økonomisk lussing til Dennis Knudsen

Stjernestylisten må frivilligt betale 2,6 millioner til køberen af sit tyrkiske hus

Dennis Knudsen har indgået forlig om det hus, han solgte uden at eje det på papiret.
Dennis Knudsen har indgået forlig om det hus, han solgte uden at eje det på papiret.

Det blev en dyr affære for Dennis Knudsen, at han for knap to år siden solgte et hus i Tyrkiet, selv om han ikke stod som ejer på de officielle papirer.

Efter at have tabt i byretten har stjernestylisten kastet håndklædet i ringen og har droppet sin anke til landsretten.

Dennis Knudsen betaler nu frivilligt 2,6 millioner kroner tilbage til Henrik Kragh Møller, der trak handlen tilbage, da han opdagede, at han havde købt et hus af en mand, der ikke ejede det på papiret.

Læs også:

Se også: Dennis Knudsen i tyrkisk mareridt

- Nu er huset gået tilbage til Dennis eller det Cayman Island-selskab, der står som ejer, siger Henrik Kragh Møller, der endte med at give Dennis en rabat på 90.000 i forhold til det beløb, han i byretten var dømt til at betale.

Ifølge Henrik Kragh Møller havde han og hans advokat til den forestående sag i landsretten bedt om svar på firer spørgsmål:

Hvorfor oplyste han ikke, at han ikke stod som ejer? Kunne han fremlægge beviser for, at han havde betalt dansk skat af sine besiddelser? Hvordan blev det sidste hus, der blev solgt til grevinde Alexandra, solgt? Og hvorfor overførte han pengene til sig selv i Tyrkiet i stedet for at lade dem gå gennem en ejendomsmægler?

Læs også:

Se også: Dennis Knudsen nægter at anerkende dom

- Jeg tror ikke, han ønskede at svare på de spørgsmål og derfor indgik forlig, siger Henrik Møller.

Dennis Knudsen ønsker kun at udtale sig på én betingelse:

- Du skal love, at du skriver en historie om, at Henrik Møller netop er blevet dømt i Helsingør Byret i en sag mod den bank, der lånte ham pengene til handlen.

Læs også:

Se også: Dennis Knudsen svindlede boligkøber

Da Ekstra Bladet nægter at lade sig diktere til at skrive om en anden sag, bløder stylisten lidt op.

- Jeg er så heldig, at jeg kunne betale mig ud af det her. Hvis jeg havde vundet i landsretten, havde jeg fået sådan en mand som nabo i Tyrkiet, så det var det bedste, der kunne ske, siger Dennis Knudsen, der altså ikke forholder sig til de fire spørgsmål.

Henrik Møller bekræfter, at han tabte til Vestjysk Bank, men at sagen skyldtes, at han havde fået lovning på billigere bankforretninger. Da det ikke skete, stævnede han banken og tabte, fordi han ikke kunne føre bevis for, at han havde fået lovning på mindre omkostninger.

Læs også:

Se også: Kendis-frisør: Jeg er altså ikke boligsvindler!

Henrik Møller vurderer, at sagen har kostet ham omkring en halv million. Og at han kun nåede at bo i huset i sammenlagt fire uger. Hvilket betyder, at det kostede ham 125.000 kroner om ugen.

Dennis Knudsen har tabt i omegnen af en halv million på renter og advokatsalærer.

Mest læste i flash!
Hent flere