Thomas og Anders er økonomisk på røven

Mens Preben Kristensen er hovedrig, humper de to andre gennem det økonomiske landskab

I banken er det kun Preben Kristensen, der har råd til at smile. Thomas Eje og Anders Bircow er økonomisk på spanden. (Arkivfoto: Thomas Lekfeldt).
I banken er det kun Preben Kristensen, der har råd til at smile. Thomas Eje og Anders Bircow er økonomisk på spanden. (Arkivfoto: Thomas Lekfeldt).

Som Ekstra Bladet kunne afsløre i går, er Preben Kristensen den helt store vinder, når de tre medlemmer af Linie 3 smider bankbøgerne på bordet og begynder at sammenligne størrelse.

For mens han er god for mere end otte millioner kroner, humper de to andre gennem det økonomiske landskab med minus på kontoen.

Anders Bircow er den fra trekløveret, der bløder mest på bundlinjen.

Læs også:

Se også: Preben er mangemillionær

Det grånende medlem af Linie 3 er formentlig den, der havde den største interesse i at genskabe gruppen, så der kunne komme klingende mønt i kassen igen.

Hans firma, Andy ApS, har en egenkapital med et buldrende underskud på 1,8 millioner, ligesom han skylder banken mere end 200.000 kroner.

I alt er ' Andy's minus på 2.024.177 kroner.

Læs også:

Anders Bircow kæmper en brav kamp for at få sin datter med i Sukkerchok (Foto: Privat) Danske kendte - 23. aug. 2010 - kl. 10:00 Bircow slås for sin datter

Her er egenkapitalen i minus med knap 900.000 kroner, mens han har bankgæld på lidt over 200.000.

I alt et minus på 1.113.390 kroner.

Det store tab skyldes især årene fra 2005-2011, hvor Eje tabte intet mindre end 7.775,308 kroner - eller knap 100.000 om måneden.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra Thomas Eje til, hvad han planlægger at gøre for at genoprette økonomien.

Mest læste i flash!
Hent flere