Preben er mangemillionær

Skuespilleren er den eneste af medlemmerne af Linie 3, der har plus på kontoen i dag

Preben Kristensen er den af de tre Linie 3'ere, der har klaret sig bedst. Han kan i dag kalde sig selv for mangemillionær. (Arkivfoto: Carsten Snebjerg).
Preben Kristensen er den af de tre Linie 3'ere, der har klaret sig bedst. Han kan i dag kalde sig selv for mangemillionær. (Arkivfoto: Carsten Snebjerg).

Mens Thomas Eje og Anders Bircow humper gennem det økonomiske landskab, bliver den røde løber rullet ud, når Preben Kristensen kommer på besøg i banken.

Modsat Thomas Eje og Anders Bircow sidder Preben på en bugnende pengekasse på intet mindre end 8.389.974 kroner i sit firma, Roddy ApS.

Ligesom Anders og Thomas nyder hans firma dog også godt af, at Linie 3 er genopstået. Efter et underskud på lidt over 100.000 kroner i foregående regnskabsår, realiserede firmaet i 2011/12 et overskud på lidt over 900.000 kroner.

Læs også:

Preben Kristensen mistede sin far for tre måneder siden, og det er stadig en stor sorg for skuespilleren, der næste år skal turnere landet rundt sammen med Linie 3(Foto: Anthon Unger) Danske kendte - 8. jun. 2011 - kl. 08:13 Preben Kristensen: Jeg er i dyb sorg

Preben Kristensen har aldrig slået ud med armene med vilde projekter eller investeringer.

Tværtimod har han fornuftigt investeret sin formue i sikre værdipapirer, som i dag udgør knap 7,4 millioner kroner af formuen.

Samtidig kan han glæde sig over, at også hans mand, Søren Hedegaard, tjener gode penge. Søren Hedegaard er blandt andet frisør for kronprinsesse Mary og har gennem en årrække skabt sig et stærkt navn blandt de øverste i samfundet.

Læs også:

- Der er ingen andre som Thomas. Han har et stort hjerte og tror altid det bedste om andre mennesker, siger Katherine, som er åbenlyst forelsket i sin mand. Her fotograferet foran parrets 700 kvadratmeter store galleri, Galleri Eje. (Foto: Anders Brohus) Danske kendte - 24. apr. 2011 - kl. 20:18 Thomas Eje: Jeg lever livet stort

I flere år var det Preben, der vægrede sig ved at gendanne Linie 3, selv om de andre med de skrantende økonomier pressede på.

Preben Kristensen bryder dog ikke ud i en lang lovprisning af egne evner inden for økonomi.

- Jeg har ikke lyst til at tale om det. Men det er dejligt. Jeg er jyde og tager ingen chancer, lyder det fra den stenrige entertainer og skuespiller.

Læs også:

Selv om Linie 3 er ved at gøre klar til en ny omgang, frygter Preben Kristensen stadig at stå uden job. (Foto: Johnny Frederiksen) Danske kendte - 29. jul. 2010 - kl. 18:52 Preben Kristensen frygter arbejdsløsheden

Mens Preben Kristensen således nyder godt af de mange millioner fra Linie 3, står det anderledes sløjt til hos de to øvrige, der for 33 år siden lagde Danmark for deres fødder med deres nye, anderledes optræden.

For Thomas Eje og Anders Bircow er hverdagen ikke en lang champagnefest.

Læs i Ekstra Bladet i dag:

- Banken kunne ikke styre det

- Mistede millioner i Las Vegas

Mest læste i flash!
Hent flere