Stephanie Kessler kneblet og bundet på Valentins Dag

'Happy Fucking Valentines Dag': Nick Tristan fejrede Valentins Day med med Stephanie Kessler på en lidt mere rå måde

Stephanie 'Geggo' Christiansen, datter af Linse Kessler, ligger her kneblet og bundet på en sofa på Valentines Dag.(Foto: Facebook)
Stephanie 'Geggo' Christiansen, datter af Linse Kessler, ligger her kneblet og bundet på en sofa på Valentines Dag.(Foto: Facebook)

'Happy fucking valentines dag!!! Hun render ihvertfald ingen steder nu!! Nå - opfør jer råddent allesammen har noget jeg skal ordne;)'.

Sådan skriver Nick Tristan under et billede på sin Facebook fra Valentins Dag, hvor man ser Stephanie Kessler ligger på en sofa bundet og kneblet. Men hun har dog nok bevægelsesfrihed til lige at lave en 'fuckfinger' til kameraet.

Stephanie 'Geggo' Christiansen, der er datter af Linse Kessler, og Nick Tristan, der er søn af Stig Tøfting, har gennem længere tid været kærester, selv om Stephanie bor i København, og Nick bor i Aarhus.

Parret har netop været i Litauen, hvor Stephanie fik lavet et helt nyt sæt bryster. Så de har helt sikkert haft noget at fejre på Valentines Dag.

- Jeg er stadig meget forelsket i Nick Tristan. Vi er lykkeligt forelsket i hinanden. Vi er dog ikke flyttet sammen endnu. Han har sin forretning i Aarhus, og jeg er ved at åbne en forretning i København. Så vi ses hver weekend. Og det er skønt, sagde Stephanie til Ekstra Bladet for nylig.

Læs også:

Se også: Se Stephanie Kesslers nye bryster

Læs også:

Se også: Fetterlein og Stephanie er vilde med hinanden

1 af 2 Stephanie og Nick, et smukt par, der snart er ved at blive lige så kendte som deres berømte forældre Linse Kessler og Stig Tøfting.(Foto: Facebook)
2 af 2 Stephanie 'Geggo' Christiansen, datter af Linse Kessler, ligger her kneblet og bundet på en sofa på Valentines Dag.(Foto: Facebook)
Mest læste i flash!
Hent flere