Drasbæk misbrugt på Facebook

Skuespilleren har kontaktet sit forbund, efter hun ifølge annonce havde tabt 15 kilo

Er der nogen, der ikke har brug for at tabe sig, er det Laura Drasbæk med sine 53 kilo. Alligevel blev hun misbrugt i en slankeannonce, der proklamerede, at hun havde tabt 15 kilo. (Arkivfoto: Thomas S. Laursen/All Over).
Er der nogen, der ikke har brug for at tabe sig, er det Laura Drasbæk med sine 53 kilo. Alligevel blev hun misbrugt i en slankeannonce, der proklamerede, at hun havde tabt 15 kilo. (Arkivfoto: Thomas S. Laursen/All Over).

Er der nogen, der ikke har brug for at gå ned i vægt, er det den magre skuespiller Laura Drasbæk.

Men ifølge brugerne af Facebook er det lige præcis det, hun har været igennem på det seneste.

I en annonce på det sociale medie bekendtgøres det, at hun har tabt intet mindre end 15 kilo på det seneste.

Den annonce er den tidligere 'Vild med Dans'-deltager alt andet end tilfreds med.

Læs også:

Se også: Laura Drasbæk: Kæresten skræmmer stalkere væk

- Jeg føler mig virkelig misbrugt. Jeg er virkelig harm, siger Laura, der kunne læse, at hun havde opnået vægttabet gennem brug af et bestemt præparat.

- Tænk, at de bruger mit navn og påstår, at jeg har taget det. Det er jo ikke et ideal, at et meget tyndt menneske skulle tabe sig så meget, siger Laura.

Læs også:

Laura Drasbæk var med i 'Vild med dans' i 2010. Her fremførte hun en lidt anden form for dans. Danske kendte - 4. maj. 2011 - kl. 15:12 Se lækre Laura på stripperstangen

Hun afslører, at hun vejer 53 kilo, hvilket ville betyde, at hun ville være nede på alarmerende 38 kilo, hvis hun tabte sig så meget.

- Så er det jo sygeligt og jeg ville ligge i drop på Riget.

Hun har nu taget kontakt til Skuespillerforbundet for at få dem til at stoppe annoncen på det sociale medie.

Læs også:

Se også: Laura Drasbæk kostede Lasse 3,7 millioner

- Jeg kontaktede dem for en uge siden, men der er ikke sket en skid, selv om de har en mand på sagen. Det er sikkert ikke så nemt, siger Drasbæk.

Der er så rasende, at hun gerne ville føre sagen endnu videre.

- Jeg ville gerne slæbe dem i retten og søge erstatning, men det vil mit forbund nok ikke. Men det er også fint, hvis bare de får fjernet den annonce.

Læs også:

Se også: Vis Laura Drasbæk dit køleskab

Hun blev først lidt forvirret, da annoncen dukkede op, da hun loggede på Facebook. Og så begyndte der at komme henvendelser fra venner, der havde set den samme annonce.

- Jeg tror ikke, der er nogen, der troede på, at jeg havde tabt mig så meget. Men derfor er det jo stadig skide irriterende og jeg håber virkelig, at det bliver stoppet, siger hun.

Mest læste i flash!
Hent flere