Paradis-Emil: Jeg ved jeg er uskyldig

Emil Debski er løsladt mod kaution efter to måneder i fængsel i Spanien

Emil Debski - nemmere at bevise sin uskyld udenfor fængslets mure. (Foto: Her & Nu)
Emil Debski - nemmere at bevise sin uskyld udenfor fængslets mure. (Foto: Her & Nu)

Den tidligere 'Paradise Hotel' og 'Robinson Ekspeditionen'-deltager Emil Debski er stadig dybt rystet over den behandling, han har været udsat for af det spanske politi.

Efter to måneder i fængsel i en sag om narkosmugling er han nu på fri fod efter have fået lagt en større kaution, men sigtelsen er opretholdt, og der kan gå alt fra tre måneder op til et helt år, før sagen kommer for retten.

- Men det er selvfølgelig nemmere at arbejde for at bevise sin uskyld udenfor fængslets mure, end det er indenfor, siger Emil Debski til ekstrabladet.dk efter at have holdt møde med sin advokat.

Dramatisk anholdelse
Han og hans dansk/marokanske ven, Ibrahim, blev anholdt 7. december 2012 efter dramatiske omstændigheder, hvor de fik tæv og blev skudt efter af det spanske politi.

Læs også:

Se også: Paradise-deltager: Jeg blev tævet og skudt efter af spansk politi

Ibrahim har også søgt om at komme fri via kaution, men ham ville retten ikke løslade.

- Jeg kender ikke hans rolle i sagen. Men ifølge politirapporten er der åbenbart beviser nok til at holde ham i fængsel.

- Men de har intet på mig. Bare fordi, jeg har været meget sammen med ham det seneste halve år, så påstår politiet, at jeg også må vide, hvad det er, han har gået rundt og foretaget sig. Det har været en grim oplevelse, men jeg ved, jeg er uskyldig, siger Emil Debski

Usikker på Spanien
Han har boet i Malaga-området de seneste to år og driver et ejendomsmægler-firma med sin bror, der har boet i Spanien i henved 20 år.

- Det går fint, selvom man hører om krise i Spanien. Men vi henvender os kun til skandinaviske kunder, siger Emil Debski.

- Så I bliver i Spanien, når alt det her er overstået?

- Min bror gør i hvert fald. For mit vedkommende tror jeg, at jeg bliver, men jeg er ikke længere så sikker, som jeg var for to år siden.

Mest læste i flash!
Hent flere