Se Stephanie Kesslers nye bryster

Geggo: nu med to bryster - Linse Kesslers datter Stephanie har fået lavet bryster i Litauen, og hun er tilfreds med resultatet

Stephanie 'Geggo' Christiansen har nu fået lavet nye store bryster i Litauen. Umiddelbart efter operationen udbrød Geggo: Hold nu kæft nogle store kasser, jeg har. De er dog langt fra lige så store, som hendes mor, Linse Kesslers bryster.(Foto: Klavs Bo Christensen)
Stephanie 'Geggo' Christiansen har nu fået lavet nye store bryster i Litauen. Umiddelbart efter operationen udbrød Geggo: Hold nu kæft nogle store kasser, jeg har. De er dog langt fra lige så store, som hendes mor, Linse Kesslers bryster.(Foto: Klavs Bo Christensen)

Fire års mareridt med deforme bryster og smerter er nu slut for Stephanie 'Geggo' Christiansen, der netop har fået lavet helt nye bryster på en luksuskirurg-klinik i Litauen. Og det er nu endt med 560 ml silikone i hvert bryst. Det skriver ugebladet Her & Nu.

- De her bryster skal jeg have resten af livet, og jeg er glad for, at de gamle, som Jørgen Ege maltrakterede, er fjernet. Nu er det slut med at være flov over mine bryster, fortæller Geggo til Her & Nu.

Fra tre bryster til to bryster
For nylig forklarede Geggo også Ekstra Bladet lidt mere detaljeret om Jørn Eges store fejl-operation for fire år siden.

- Jørn Ege har lavet en stor fejl. Det har gjort, at jeg har fået tre bryster, hvor jeg bare lige mangler en dut på den ene, fortalte Geggo og tilføjede:

- Problemet lige nu er, at jeg faktisk ikke kan have nøgne bryster foran min kæreste Nick, sagde Linses datter før afrejsen til Litauen, hvor hun også havde sin kæreste Nick ved sin side.

Men nu kan Nick, der er søn af Stig Tøfting, glæde sig over det nye resultat. Geggo har nemlig som alle andre fået to bryster igen.

Læs også:

Se også: Geggo anklager: Jørn Ege har givet mig tre bryster

De nye bryster, som Geggo har fået i Litauen er betydeligt større end dem, som Jørn Ege skamferede, og Geggo var begejstret, da hun første gang så resultatet:

- Hold nu kæft nogle store kasser, jeg har.

Læs meget mere i ugebladet Her & Nu og se flere billeder.

Læs også:

Se også: Stephanie Kessler: Jeg fik lyst til at stikke et par flade

Læs også:

Se også: Fetterlein og Stephanie er vilde med hinanden

Læs også:

Man må lide for skønheden - og det må man sige, at Linse gør på mange måder. (Foto: Screendump fra tv-indslag) TV - 3. maj. 2012 - kl. 11:14 TV: Linses bryster i klemme i Lyngvilds kjole

1 af 5 Lige nu kan følge Stephanie 'Geggo' Christiansen på TV3 i reality-serien 'Divaer i Junglen'. Her dog med lidt mindre bryster, da serien blev optaget før brystoperationen i Litauen.(Foto: TV3)
2 af 5 Frederik Fetterlein og Stephanie poserer her for pressen. De er begge på brunette-holdet i 'Divaer i Junglen'.(Foto: Anthon Unger)
3 af 5 Stephanie i flot positur.(Foto: Anthon Unger)
4 af 5 Stephanie helt bagerst sammen med alle de andre 'Divaer i Junglen' til pressmøde i København for nylig.(Foto: Anthon Unger)
5 af 5 Stephanie 'Geggo' Christiansen har nu fået lavet nye store bryster i Litauen. Umiddelbart efter operationen udbrød Geggo: Hold nu kæft nogle store kasser, jeg har. De er dog langt fra lige så store, som hendes mor, Linse Kesslers bryster.(Foto: Klavs Bo Christensen)
Mest læste i flash!
Hent flere