Dansk bikini-skønhed slået på målstregen

Nina Agdal er ikke forsidebabe af Sports Illustrated Swimsuit 2013

Nina Agdal er mandag aften gæst hos David Lettermann sammen med de andre skønheder, der var med i opløbet om den eftertragede Sports Illustrated Swimsuit-forside. (Foto: Planet Photo)
Nina Agdal er mandag aften gæst hos David Lettermann sammen med de andre skønheder, der var med i opløbet om den eftertragede Sports Illustrated Swimsuit-forside. (Foto: Planet Photo)

Danske Nina Agdal har vadet i succes, siden hun smed sin fuldstændig fantastiske krop ombord på et fly og slog sig ned i Miami for at leve af sit udseende.

Agdal kickstartede sit amerikanske eventyr, da hun i 2012 blev hun kåret til 'Swimsuit Rookie of the Year 2012' - en titel der har gjort hende til et kendt ansigt i USA.

Læs også:

Se også: Dansker er årets nye bikini-babe

Siden har den 20-årige danske skønhed indtaget Times Squares i New York med et kæmpe billboard, og i sidste weekend stjal hun rampelyset i en reklamepause under Super Bowl.

Læs også:

Danske kendte - 1. feb. 2013 - kl. 14:51 TV: Sådan serveres dansk godte til Super Bowl

På selve juleaften 2012 kårede det anerkendte amerikanske magasin Sports Illustrated Nina Agdal til 'Lovely Lady Of The Day' i deres online-udgave. Derfor har det ligget i kortene, at netop danske Agdal var et godt bud på at være den bikinimodel, der skulle pryde den eftertragtede forside af Sports Illustrated Swimsuit 2013.

Læs også:

Se også: Lækre Nina var juleaftens smukke kvinde

Nina Agdal har været med i opløbet lige til det sidste, men må på målstregen se sig slået af Kate Upton, der har sikret sig tjansen for andet år i træk.Den ualmindeligt kønne danske pige spilder heldigvis ikke tiden på at sidde og tude. Søndag morgen har hun lagt dette billede af sig selv ud på Twitter. Agdal er nemlig videre og i gang med nye opgaver - her for mande-fitness-magasinet Shape.Nina Agdal på bikini-job for magasinet Shape. (Foto: Twitter)
Nina Agdal på bikini-job for magasinet Shape. (Foto: Twitter)


Mandag aften er Nina Agdal gæst hos David Lettermann sammen med de andre skønheder, der var med i opløbet om den eftertragede Sports Illustrated Swimsuit-forside.

Mest læste i flash!
Hent flere