Iben Hjejle: Derfor gik jeg fra Casper

Skuespilleren Iben Hjejle afslører nu, at hun blandt andet gik fra Casper Christensen, fordi deres forhold var en stopklods for hendes karrierre

I et stort interview med magasinet Liv fortæller Iben Hjejle, at hun måtte gå fra kollegaen Casper Christensen, da hun følte, at forholdet stod i vejen for hendes faglige udvikling.

- Der gik det op for mig, at jeg ikke var der, hvor jeg drømte om at være. Jeg savnede ro, og jeg savnede at mærke mig selv som skuespiller på en anden måde. Vi flyttede meget rundt, og det var vidunderligt, men det var også stressende for mig, opdagede jeg. Det der med at skifte bopæl, det er ikke noget, jeg bare gør, siger Iben Hjejle i et interview med magasinet Liv.

Det kom som en bombe, da komiker Casper Christensen og skuespiller Iben Hjejle i marts 2011 gik fra hinanden efter 10 års samliv. De var på det tidspunkt Danmarks førende par i underholdningsbranchen, men kort før Iben Hjejles 40 års fødselsdag blev parret enige om at gå fra hinanden.

Læs også:

Se også: Bruddet kostede Casper og Iben 450.000 kroner

Læs også:

Se også: Iben Hjejle smider tøjet

Den skrappe kæreste fra helvede
Hele Danmark kendte på det tidspunkt især Iben Hjejle, som den skrappe kæreste fra helvede, som Casper Christensen var sammen med i tv-serien 'Klovn', og det var ifølge Iben Hjejle en rolle, som hun havde meget svært ved at ryste af sig, når hun skulle søge efter nye udfordringer.

- Det, jeg gerne ville, kom kun drypvis, og jeg kunne mærke, at der, hvor jeg sad, kunne jeg ikke gå efter det, medmindre jeg gjorde mig egoistisk og sagde: ’Nu er det mig, det handler om, og ikke alle mulige andres togter.’ Der var ikke nogen, der pressede mig i en bestemt retning. Det er vigtigt, at du som menneske forstår, at du altid har et ansvar for de situationer, du har bragt dig i, siger skuespilleren i et interview med magasinet Liv.

Læs også:

Se også: Iben Hjejle lufter sin nye Casper

Udramatisk brud
Selve bruddet var ifølge Iben Hjejle ganske udramatisk og skete i enighed mellem de to parter:

- Pludselig kiggede Casper og jeg på hinanden og sagde: ’Der er ikke noget af det, du vil, som jeg vil.’ Og så skiltes vi i god ro og orden. Jeg lod mig rive med med ja-hatten på og ja-sjussen i hånden og nød at få alting serveret. Jeg glemte at give mig selv roen til lige at tænke over, om det nu også var det rigtige for mig, siger Iben Hjejle til magasinet Liv.

I dag danner Iben Hjejle par med elektriker og sanger Casper Werner Vulpius, og hun er lige nu super aktuel i tv-serien 'Dicte'.

Læs også:

Se også: Iben Hjejle: Min største rolle i lang tid

Læs også:

Se også: Iben Hjejle: Jeg er ikke den person, jeg spiller

Læs også:

Iben Hjejle kan slet ikke tåle at høre det frække b-ord. (Foto: ekstrabladet.tv) TV - 15. maj. 2012 - kl. 16:53 TV: Iben Hjejle bliver flov, når folk boller

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4