'Jagtens' vigtigste person blev væk

Mads Mikkelsen sendte dybfølt hilsen på video til publikum til galla-premieren på Vinterbergs film 'Jagten' - han er i fuld gang med at indspille tv-serien 'Hannibal Lechter' i Canada

Mads Mikkelsen spiller sit livs rolle som pædagogen Lucas, der pludselig bliver beskyldt for at have forgrebet sig på små børn i børnehaven.(Foto; Zentropa)
Mads Mikkelsen spiller sit livs rolle som pædagogen Lucas, der pludselig bliver beskyldt for at have forgrebet sig på små børn i børnehaven.(Foto; Zentropa)

Læs Ekstra Bladets anmeldelse:

Se også: Anmeldelse: 'Jagten' er et pletskud

Danmarks store skuespiller Mads Mikkelsen fik i maj måned 2012 som den første skuespiller nogensinde i Danmark en guldpalme for sin præstation som pædagogen Lucas i Thomas Vinterbergs nye film 'Jagten', der igår blev vist under en stor galla-premiere i Imperial Biografen i København. '

Men hovedrolleindehaveren Mads Mikkelsen kunne desværre ikke selv være til stede. Han er nemlig netop nu igang med at indspille afsnit til den store kommende tv-serie 'Hannibal Lechter', hvor han følger i sporene på Anthony Hopkins verdensberømte version af den psykopatiske massemorder kendt fra filmen 'Ondskabens Øjne'.

Læs også:

Se også: Prins Joachim: Jeg er vild med 'Jagten'

Mikkelsen sendte dog en varm og hjertelig hilsen til kolleger og publikum i København.

- Jeg er ked af, at jeg ikke kan være i København i aften. Jeg ønsker Jer en rigtig god premiere. Og Vinterberg du skal bare tage det helt roligt, fordi du har lavet en fantastisk film, sagde Mads Mikkelsen blandt andet i sin video-hilsen fra Cananda.

Og Mikkelsen mener helt sikkert sine rosende ord. Hans guldpalme i Cannes for hovedrollen i Vinterbergs film har nemlig været med til at sparke hans karrierre helt op mod stjernehimlen i Hollywood.

1 af 2 Mads Mikkelsen havde et lumskt og kærligt blik i øjet, da han i maj måned vandt en guldpamle i Cannes for sin hovedrolle i Thomas Vinterbergs film 'Jagten'. Igår kunne han dog ikke være til stede ved filmens danske premiere, fordi han er ved at optage tv-serien 'Hannibal Lechter'.(foto: AP)
2 af 2 Mads Mikkelsen spiller sit livs rolle som pædagogen Lucas, der pludselig bliver beskyldt for at have forgrebet sig på små børn i børnehaven.(Foto; Zentropa)