L.O.C. flytter ind hos damen

Nu deler han officielt adresse med Schaumburg-Müller

Nu ved staten også, at de er et par. Ifølge Folkeregistret bor L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller nu sammen. (Arkivfoto: Else Kromand).
Nu ved staten også, at de er et par. Ifølge Folkeregistret bor L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller nu sammen. (Arkivfoto: Else Kromand).

Efter lang tids tilløb har Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. med det borgerlige navn Liam Nygaard O’Connor endelig kunnet sætte deres navne på det samme dørskilt.

Parret, der i årevis har talt om at de skal giftes, er officielt blevet bofæller, efter at L.O.C. har droppet lejligheden i Studiestræde.

Læs også: Få L.O.C.'s nye album (næsten) gratis

Han flyttede ifølge Folkeregistret ind i Puggaardsgade tæt ved Københavns Havn den 10. juli, mens Christiane har været tilmeldt siden den 8. juni. Altså mere end en måned før L.O.C.

Læs også:

Se også: Christiane i hede sex-scener i ny film

Parret meddelte allerede for flere år siden, at de var blevet forlovet, men i 2009 - året efter de var blevet kærester - fortalte de pludselig, at de ikke skulle giftes alligevel. Begrundelsen var en presset kalender.

- Jeg ville slet ikke kunne undvære ham i mit liv, men det har været svært at få arbejdslivet til at hænge helt sammen. Der er på ingen måde drama i det, selvfølgelig er det sørgeligt, sagde hun dengang til månedsbladet Q.

Læs også:

Se også: Christiane - nu med ring

Kort efter blev de kærester igen.

Til Se og Hør fortalte Christiane:

- Vi bor sammen, og vi er stadig forlovede. Og jeg har det så dejligt. Men vi vil ikke presse det denne gang, så jeg kan altså ikke komme med nogen dato.

Det har de ikke kunnet siden, men nu er de officielt flyttet sammen.

Læs også:

Se også: Christiane og L.O.C. er Årets Hug 2011

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen