Linse i bad standing hos spansk politi

Brystbomben viste fortrinene frem

Måske det var en seance som denne, der gjorde det spanske politi sure på Linse og hendes veninde. (Foto: linsekessler.dk).
Måske det var en seance som denne, der gjorde det spanske politi sure på Linse og hendes veninde. (Foto: linsekessler.dk).

Linse Kessler har svært ved at foretage sig noget, uden at vække opsigt.

Således også i Spanien, hvor hun var på ferie i Fuengirola lidt udenfor Marbella.

’Og man kan vist sige, vi fik oplevet lidt af hvert. Vi var på Gibraltar, vi røg i bad standing hos det spanske politi, vi fik reddet en lille hundepige Polly, vi var på stranden og bade i cirka 16-17 graders varme, lidt koldt, osv osv, skriver hun på sin blog.

Læs også:

Se også: Linse har fået sig en bolleven

Desværre uddyber hun ikke, hvad det var, det spanske politi blev pikeret over.

’Jeg må jo ikke fortælle detaljer, da det hele kommer i de kommende afsnit, men jeg kan sige, at vi fik grinet så meget igennem, og jeg er ret sikker på at I også får en go griner.’

Læs også:

Linse Kessler prøver bikini foran spejlet. (Foto: TV3) TV - 21. jan. 2012 - kl. 11:14 TV: Storbarmede Linse prøver bikinier

Måske det var de vovede billeder, som Linse fik taget og som afslørede hendes enorme attributter, der fik politiet op på mærkerne.

Læs også: Linse - Jeg er ikke voldspsykopat

1 af 2 Linse på ferie sammen med veninden Didde. (Foto: linsekessler.dk).
2 af 2 Måske det var en seance som denne, der gjorde det spanske politi sure på Linse og hendes veninde. (Foto: linsekessler.dk).

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere