Tilbud om ægteskab vælter ind til Jonatan Spang

Jonatan Spang er blevet begravet i mails efter artikel i Ekstra Bladet

Jonatan Spang ses her i en scene fra sin nye film 'Talentyven' sammen med Casper Crump og Mille Lehfeldt.(Foto: SF Film)
Jonatan Spang ses her i en scene fra sin nye film 'Talentyven' sammen med Casper Crump og Mille Lehfeldt.(Foto: SF Film)

Jonatan Spang behøver ikke frygte for, at det ikke lykkes ham at blive gift, som han efter planen skal i forbindelse med sit show ’Jonatan Spangs bryllup’.

Efter at Ekstra Bladet i lørdags skrev, at han søgte en brud til sit specielle projekt, er det væltet ind med tilbud fra giftelystne kvinder.

Læs også:

Se også: Spang vil giftes inden februar - han mangler blot en kvinde

– Ja, den artikel har givet mange tilbud, selv om det jo ikke var meningen. Jeg skal nok selv finde min kone. Jeg har lige været på turne i forbindelse med min nye film, og der blev det da kommenteret. Og så har jeg fået en del mails. Men jeg ved ikke, hvor seriøst det er, siger Spang.

Han havde i går premiere på sin nye film, ’Talenttyven’, og den har indtil videre lagt beslag på al hans tid:

– Så jeg går først i gang med at kigge på det i morgen.

Med ’Talenttyven’ springer han ud som instruktør.

– Jeg er meget spændt. Så jeg måtte lige drikke et par store, stive sjusser, inden jeg kom. Jeg fik en stiv whisky.

Jonatan Spang kunne glæde sig over, at hans foretrukne drink er blevet registreret af vennerne. I hvert fald havde Jan Gintberg en flaske med til ham i anledning af premieren.

Måske den vil hjælpe de sidste ægteskabelige forhandlinger på vej, når først han får kigget de forskellige tilbud igennem.

Læs også:

Se også: Jonatan Spang lavede en Casper Christensen: Optog film på Skanderborg

Talentyven
Jonatan Spang havde i øvrigt igår aftes galla-premiere på sin nye film 'Talenttyven' i Palads Biografen i København.

Filmen tager udgangspunkt i Mark (Casper Crump) og Laura (Mille Lehfeldt), der er kærester. Han er sanger i et falleret boyband, hvor han spillede sammen med Jonatan Spangs karakter. Hun er ved at være træt af at spille anden violin i forholdet. Men en dag får Laura målt sit talent hos opfinderen Aslan, og det viser sig, at hun er helt utrolig talentfuld. Laura får med ét selvtillid og succes. Samtidig fortsætter Marks karriere mod afgrunden. Mark opdager, at talent ikke blot kan måles, men også stjæles ved hjælp af Aslans maskine. I kærlighedens navn suger Mark sin intetanende kæreste blank for talent og går selv mod stjernerne – og mod gigantiske problemer på hjemmefronten …

Læs også:

Film - 3. aug. 2012 - kl. 15:44 Tykke piger er lesbiske
1 af 4 I filmen 'Talenttyve' spiller Jonatan Spang en tidligere boyband-musiker, der heller ikke har særlig meget held med pigerne i forhold til sin partner spillet af Casper Crump.(Foto: SF Film)
2 af 4 Nicolas Bro, Mille Dinesen, Jonatan Spang, Mille Lehfeldt og Casper Crump ses her i forbindelse med optagelserne af 'Talenttyven'.(Foto: Christian Geisnæs)
3 af 4 Jonatan Spang mangler jo fortsat en livsledsager, så han havde manuskriptforfatter Mette Heeno med til premieren.(Foto: Jakob Jørgensen)
4 af 4 Jonatan Spang ses her i en scene fra sin nye film 'Talentyven' sammen med Casper Crump og Mille Lehfeldt.(Foto: SF Film)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen