Fyret for at passe syg Holger Juul Hansen

Det har taget hårdt på Danmarks bankdirektør VarnæsDet har slået benene væk under det hårdtprøvede par, Holger og Inge Juul Hansen, at Inge er blevet fyret. Foto: All Over Press/Jesper Sunesen
Det har slået benene væk under det hårdtprøvede par, Holger og Inge Juul Hansen, at Inge er blevet fyret. Foto: All Over Press/Jesper Sunesen

Mens Inge trofast kæmper i døgndrift på Bispebjerg Hospital for at få lidt mad og lidt gejst i sin 88-årige ægtemand – hele Danmarks bankdirektør Varnæs, Holger Juul Hansen, valgte hendes arbejdsplads, Therese Bøvings Balletskole, at give hende fyresedlen.

Læs også:

Se også: Inge Juul Hansen: Det tærer på Holgers kræfter at være syg

- De gav mig udsættelse for sæsonstart til 1. september, men da Holger stadig var alvorligt syg og ingenting kan, hvis ikke jeg er der, bad jeg om først at skulle begynde efter efterårsferien. Og svaret på det var en fyreseddel. Jeg er i dyb chok, fortæller Inge Juul Hansen.

I det 37 år lange ægteskab har der aldrig været hemmeligheder mellem Inge og Holger. Derfor fik Holger hurtigt fornemmelse af katastrofen.

Læs også:

Se også: Holger Juul indlagt igen

- Han var lige begyndt at få det lidt bedre, fordi lægerne har fået styr på hans saltbalance, men den fyreseddel slog benene helt væk under ham. Det tog især hårdt, fordi Therese og jeg er en ven, som jeg har kendt i 50 år – helt fra balleskolen på Det kongelige Teater. Det er helt forfærdeligt og uforståeligt, at et menneske, der kender os så godt, ikke har forståelse for Holgers sygdom og kan give mig fri, siger hun.

Inge Juul Hansen konstaterer, at der ikke er meget plads til menneskelighed, når krisen kradser i det moderne Danmark.

Det var søndag ikke muligt at få en kommentar fra Therese Bøvings Balletskole.Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere