Paradise-Rikke fejrer nytår med Paris Hilton

Rikke Gøransson rejser til Los Angeles sammen med kæresten, når det er slut med ’Paradise Hotel’-optagelserne, og hun skal naturligvis mødes med Paris Hilton

Rikke Gøransson og Paris Hilton klikkede meget godt, mens de arbejdede sammen, og tonen var da også god mellem dem, da de stillede op til fotografering foran den danske presse i Mexico. (Foto: Anthon Unger)
Rikke Gøransson og Paris Hilton klikkede meget godt, mens de arbejdede sammen, og tonen var da også god mellem dem, da de stillede op til fotografering foran den danske presse i Mexico. (Foto: Anthon Unger)

MEXICO (ekstrabladet.dk): På tv er der ligefrem programmer, hvor man kan blive udvalgt til at blive nye bedste veninder med den amerikanske superstjerne Paris Hilton.

Det gik lidt lettere for ’Paradise Hotel’-værten Rikke Gøransson. Hun blev hurtig fortrolig med den 31-årige millionøse, da Paris var en del af optagelserne til det danske realityprogram.

- Vi klikkede meget godt, og hun har været meget varm overfor mig. Vi har ramt hinanden godt, fortæller den 26-årige dansker om sit møde med verdensstjernen, som hun arbejde sammen med i nogle dage i forbindelse med de første optagelsesdage af den niende sæson Paradise.

Læs også:

Paris Hilton sammen med Paradise-værten Rikke Gøransson på det mexicanske hotel et langt stenkast fra selve 'Paradise Hotel', hvor den 31-årige amerikanske superkendis har boet i al hemmelighed 'i nogle dage', som den danske Paradise-produktion beskriver det. (Foto: Anthon Unger) TV - 5. okt. 2012 - kl. 21:33 Super-scoop: Paris Hilton med i dansk Paradise Hotel

- Vi har haft travlt, men ind mellem optagelserne har hun været inde og hilse i makeup-rummet, og vi har siddet og svedt sammen. Hun er sød, og vi har snakket makeup, kjoler, iPhones og kærester og den slags, som man snakker med alle andre om.

Læs også:

Se også: Rikkes private Paradise-lykke: Kæresten er med på job

- Det var lidt sjovt til at starte med, men hun er meget professionel og meget sød. I grunden bare et menneske, så efter et stykke tid blev det hverdag - på den fede måde, fortæller den danske vært, som havde besluttet sig for ikke at blive starstrucked, selvom hun vidste, at hun skulle møde en af verdens mest kendte kvinder.

Råbte lidt i bilen
- Da jeg fik det at vide, blev jeg glad og spændt, og hun passer utroligt godt ind i programmet og til selve konceptet. Men jeg havde bestemt mig for, at jeg skulle være professionel, for det er jo et arbejde.

- Jeg råbte lidt i bilen på vej op af bjerget, og så fik jeg det ud på den måde. Men jo jeg havde da lidt sommerfugle i maven lige, da jeg skulle hilse på.

- Hun er jo en verdensstjerne, så havde hun nogle stjernenykker?

- Jeg ved ikke, om det er nykker, men hun har bestemt nogle ting, der skal være på plads. Det er lidt sjovt, at når hun kommer gående, kommer der et helt hold vimsende efter hende med paraplyer og blæsere og den slags.

Hilser lige på i LA
- Er du blevet nye bedste veninder med Paris Hilton?

- Haha nej, men hun er sød, og det kunne være hyggeligt at mødes igen, og hun er jo located i Los Angeles, hvor jeg skal hen med min kæreste efter optagelserne her. Så det var meget naturligt, at når nu jeg tog derhen, så skulle vi lige sige hej. Det kunne være hyggeligt. Vi skal måske mødes over nytåret, hvis vi skrives ved.

- Skal du simpelthen fejre nytår med Paris Hilton?

- Og min kæreste, lyder det fra en forelsket Rikke Gøransson.

1 af 2 Paris er en meget sød kvinde, siger Rikke om sin 'nye bedste veninde'. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Rikke Gøransson og Paris Hilton klikkede meget godt, mens de arbejdede sammen, og tonen var da også god mellem dem, da de stillede op til fotografering foran den danske presse i Mexico. (Foto: Anthon Unger)
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen