Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Silas Holst: Følte mig som verdens dårligste kæreste

Superdanseren må undvære sin kæreste i de næste seks uger

Kærlighed på afstand for Johannes Nymark og Silas Holst. Foto: All Over Press/Lisbeth Grube
Kærlighed på afstand for Johannes Nymark og Silas Holst. Foto: All Over Press/Lisbeth Grube

Mens Silas Holst har travlt med at danse med Louise Mieritz i ’Vild Med Dans’, spiller hans kæreste Johannes Nymark hovedrollen i Disneys ’Aladdin’ på Fredericia Teater.

- Er du sindssyg, det er svært at være væk fra hinanden. Men nu har vi heldigvis begge vanvittig travlt samtidig, så det er det helt rigtige tidspunkt, fortæller Silas Holst.

Læs også:

Se også: Silas Holst får kortet tilbage efter hastighedsklip

Den 29-årige danser har dannet par med den to år yngre skuespiller siden 2010.

- Det er rart at have travlt uden at skulle have dårlig samvittighed. Jeg følte mig som verdens dårligste kæreste, da jeg lavede ’Grease’ i Tivoli. Jeg kom jo først hjem efter midnat. Men det er jo vilkårene, når man har vores job. Så arbejder man på skæve tidspunkter og er væk fra hinanden i perioder, siger han.

Har fået kørekortet igen
Parret har sammen den engelske bulldog Batman på snart 10 måneder.

- Når Johannes kommer hjem, så er det, som om jeg slet ikke er der. Så er det kun ham, der duer. Batman savner også Johannes virkelig meget.

Læs også:

Se også: Ingen flyvende magi over Silas' sofa

Torsdag aften var Silas Holst til premieren på ’Aladdin’ i Fredericia, og da han fredag middag kom til København, skulle han møde direkte ind til prøverne på aftenens ’Vild Med Dans’.

- Jeg har heldigvis fået mit kørekort tilbage. Det fik jeg snuppet for et par år siden, fordi jeg havde kørt for stærkt et par gange i træk. Jeg har haft kortet i tre uger og købte med det samme en bil. Det var et impulskøb, ligesom alt andet jeg køber. Jeg så den her Volkswagen Golf på nettet –?og så gik jeg ud og købte den. Men den kører rigtig godt, så den er jeg rigtig glad for, griner Silas.

Klar til at flytte i hus
Han glæder sig til at holde fri hele december sammen med Johannes.

Læs også:

Se også: Silas og Louise nyt par i Vild med dans

- Vi er jo ved at sælge vores lejligheder for at flytte i hus sammen. Vi har fået solgt Johannes’, nu skal vi bare have solgt min. Vi håber, den snart bliver solgt, for vi har fundet huset, vi gerne vil have. Så forhåbentlig falder det hele på plads, og så kan vi bruge december på at flytte og alt det der.Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen