Fødende Ida: Jeg underholdt hele fødegangen!

Det var en hård fødsel, da Ida Wohlert søndag morgen fødte sin søn nummer to. - Der var smæk på, og det var en ordentlig kleppert, lyder det fra den glade mor

Det gik stærkt, da Ida Wohlert og kæresten Kasper Fredshavn søndag blev forældre for anden gang. Selve fødslen tog tre timer, og tre timer senere var hele familien hjemme igen. (Foto: Anthon Unger)
Det gik stærkt, da Ida Wohlert og kæresten Kasper Fredshavn søndag blev forældre for anden gang. Selve fødslen tog tre timer, og tre timer senere var hele familien hjemme igen. (Foto: Anthon Unger)

Kvinderne på fødegangen på Rigshospitalet kunne søndag morgen godt tænke, at de havde tændt for tv'et og skruet godt op for lyden inde på den ene stue.

Her lå 'Go'Morgen Danmark'-værten Ida Wohlert nemlig og fødte sin anden søn.

- Der var smæk på. Det var en ordentlig kleppert. Jeg underholdt vist hele fødegangen. Jeg er i hvert fald godt hæs i dag, siger Ida Wohlert i telefonen mandag.

Læs også:

Se også: Kendt blogger: Vild med Ida Wohlert

Tv-værten har i forvejen sønnen Elliot, som fylder fire år til november med sin kæreste Kasper Fredshavn.

Noget med store knægte
Da Ekstra Bladet taler med Ida Wohlert, har hun lige fået en time på øjet sammen med den 'lille' ny, som vejede 4.390 g og målte 56 cm ved fødslen.

- Han vejede stort set det samme, som min søn Elliot ved fødslen. Der er åbenbart et eller andet med mig og store knægte, griner hun.

Læs også:

Se også: Ida Wohlert har født - en kleppert af en knægt

- Jordemødrene sagde til mig inden fødslen, at jeg havde en 'stor, flot dreng' i maven, men jeg var bare sådan lidt, 'Det vil jeg helst ikke høre, for jeg skal føde ham lige om lidt', uddyber hun.

'Topnuttet klump'
Den 35-årige tv-vært gik kun en uge over tid, og derfor var det ikke ekstra leveringstid, der gjorde, at knægten var 'stor og flot'.

- Det var en hård fødsel, og jeg ved godt, at man aldrig skal sige aldrig, men jeg skal ikke have flere nu. Det er hårdt at være gravid og hårdt at føde. Nu skal det ikke lyde som om, jeg fortryder, for det gør jeg på ingen måde! Men to børn er nok for os, siger den nybagte mor, mens hun sidder og kigger på sin lille nye 'topnuttede klump', som hun selv kalder ham.

Læs også:

Se også: Gravide Wohlert frygtede at kaste op på tv

Et navn har forældreparret nemlig ikke fundet endnu.

- Vi sidder lidt og kigger på ham for at finde ud af, hvad han skal hedde.

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen