Hyklerkongen truer kritikere til tavshed

Se og Hør-boss Kim Henningsen er ikke bleg for at pudse advokater på sine kritikere

Kim Henningsen som årets æresjulemand i 2010, men der er ikke råd til mange gaver hos den gældsatte redaktør (Foto: Stine Schou)
Kim Henningsen som årets æresjulemand i 2010, men der er ikke råd til mange gaver hos den gældsatte redaktør (Foto: Stine Schou)

Det har vakt røre i hele verden, at Se og Hør torsdag valgte at trykke billederne af den topløse hertuginde, Kate Middleton. En af dem, der hører til den store, vrede skare, er Jacob Beer fra Allerød.

Han blev så vred, da han hørte om Kim Henningsens kontroversielle beslutning, at han oprettede Facebook-gruppen 'Kim Henningsen - vi vil se Katrins bryster!' med hentydning til Kim Henningsens kone.

- Jeg blev så arrig, at jeg oprettede den her modstandsgruppe for tre dage siden, hvis formål er at se på det moralske i hele den her sag. Så på lovlig vis opfordrer jeg folk til at skaffe billeder af Kim Henningsens kones bryster, siger han til ekstrabladet.dk

Det varede dog ikke længe, før Kim Henningsen fik nys om denne gruppe, så i går aftes da Jacob Beer kom hjem sent om aftenen, lå der en noget uventet besked fra Allers juridiske chef Søren Vilsen i hans indbakke på Facebook:

LÆS OGSÅ:

Se også: Ordre til Se og Hør-ansatte: Kram stakkels Kim!

’Jeg synes, at indholdet i denne gruppe er stødende og befrygter, at du er i færd med at overtræde straffeloven. Vær venlig at lukke gruppen øjeblikkeligt. Jeg er på vegne af mine klienter Kim og Katrin Henningsen i færd med at anmelde gruppen til FB og om nødvendigt til det danske politi. Jeg tager i den sammenhæng forbehold for at gøre et straf- og erstatningsansvar gældende mod dig,’ skrev Søren Vilsen.

Gruppen er derfor nu gjort hemmelig, men det undrer mildest talt Jacob Beer, at der ikke skal mere til at lokke Kim Henningsens advokat ud af busken.

- Det er til grin at blive truet med bål og brand, fordi vi på lovlig vis, vil skaffe billederne af Kim Henningsens kones bryster, når de rask væk viser ulovlige paparazzi-billeder af Kate Middleton. Men det er da en sejr i sig selv, at de kan blive så tosset over så lidt. Det er helt til grin, siger Jacob Beer til ekstrabladet.dk

LÆS OGSÅ:

Se også: Se og Hørs sladderkonge er på røven

Også Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen er blevet truet med advokat før dagens udgave af Ekstra Bladet, hvor avisen kan berette, at Se og Hør-bossen er på fallittens rand. Denne gang var det advokat Claus Abildstrøm fra advokatfirmaet fra Danders & More, der var kommet til tasterne.

’Jeg skal hermed understrege, at særligt oplysninger, der relaterer sig til min klients forhold til Sparekassen Himmerland, er personlige og fortrolige. Sådanne oplysninger kan kun være kommet til jeres kundskab ved (en kildes) lovovertrædelse, da oplysningerne ikke på nogen anden måde er offentligt tilgængelige. Der kan være andre oplysninger, som ligeledes vil være retsstridige at offentliggøre. Ved at viderebringe sådanne oplysninger – også bare antydningsvis – vil ligeledes Ekstra Bladet overtræde en eller flere af straffelovens bestemmelser, afhængig af omstændighederne,' skriver advokaten.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se og Hør-chefredaktør siger op

ekstrabladet.dk ville gerne have talt med Søren Vilsen, men det har kun været muligt at få et svar på mail fra Marie Thorsø, der er kommunikationskonsulent hos Aller. På vegne af Søren Vilsen skriver hun:

'Vi blev bekendt med, at der i en kort periode eksisterede en gruppe på Facebook, hvor de truede med at offentliggøre billeder, der ville være i strid med straffeloven samt Facebooks egne guidelines. Jeg havde derfor en kort dialog med gruppens ejer, som efterfølgende frivilligt har valgt at lukke gruppen.'

Marie Thorsø oplyser derudover, at Søren Vilsen ikke har yderligere kommentarer til sagen.

Kim Henningsen skriver i en sms til ekstrabladet.dk, at han ikke ønsker at kommentere sagen.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen