Se og Hørs sladderkonge er på røven

Det britiske kongehus truer med at sagsøge Se og Hør og bladets chefredaktør, men de skal ikke regne med at få en krone ud af Kim Henningsen, der reelt er på fallittens rand

Kim Henningsen som årets æresjulemand i 2010, men der er ikke råd til mange gaver hos den gældsatte redaktør (Foto: Stine Schou)
Kim Henningsen som årets æresjulemand i 2010, men der er ikke råd til mange gaver hos den gældsatte redaktør (Foto: Stine Schou)

Det britiske kongehus er rasende og overvejer et sagsanlæg mod det danske sladderblad Se og Hør. Men de skal ikke regne med at få en bøjet femøre ud af bladets chefredaktør, Kim Henningsen.

Økonomisk er redaktøren med en fortid hos blandt andet BT nemlig reelt nemlig lige så afklædt som den topløse britiske hertuginde Kate.

Han slås en helt håbløs kamp med en uoverskuelig milliongæld og en jysk sparekasse, der for alvor lugter blod.

Massiv gæld
I de glade dage, mens Kim Henningsen var redaktionschef på BT, før krisen startede, investerede han nemlig sammen med en række venner fra blandt andet golfmiljøet i et storstilet ejendomsprojekt udbudt af den jyske bank Sparekassen Himmerland og det nu krakkede ejendomsselskab Griffin.

Her investerede Kim Henningsen i en engelsk ejendom i Birmingham sammen med i alt ni øvrige investorer typisk fra velstående kredse nord for København.

Men krisen kom på tværs, og derfor hænger Kim Henningsen og de øvrige investorer nu på en massiv gæld takket være det kuldsejlede ejendomsprojekt K/S Birmingham Broad Street.

Tavs sladderkonge
Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få Se og Hør-redaktør Kim Henningsen i tale, men han ønsker ikke at kommentere sin pressede privatøkonomi.

- Jeg har ingen kommentarer til mine privatøkonomiske forhold – hverken på direkte eller indirekte spørgsmål, fremgår det af en mail, som Se og Hør-redaktøren har sendt til Ekstra Bladet.

- SE HVOR MEGET SLADDERKONGEN SKYLDER I EKSTRA BLADET I DAG

- PRINS WILLIAM RASENDE PÅ SE OG HØR

- DISSE MAGASINER HAR VIST KATE 'NIPPLETON'

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen