Sofie Gråbøl: Nu vil jeg lave film

Efter syv år med 'Forbrydelsen' kaster Sofie Gråbøl sig nu ud i Søren Kragh-Jacobsens nye spillefilm 'I Lossens time'

Sofie Gråbøl bliver de kommende næste 10 søndag et ganske kendt ansigt igen i rollen som kriminalkommisær Sarah Lund i tv-serien 'Forbrydelsen'.(Foto: Mogens Flindt)
Sofie Gråbøl bliver de kommende næste 10 søndag et ganske kendt ansigt igen i rollen som kriminalkommisær Sarah Lund i tv-serien 'Forbrydelsen'.(Foto: Mogens Flindt)

Efter syv år iført en færørsk - nu verdensberømt sweater - i rollen som kriminalkommisæren Sarah Lund i tv-serien 'Forbrydelsen' er Sofie Gråbøl nu klar til at kaste sig ud i rigtige spillefilm.

Læs også:

Se også: Camilla fik sin egen Sarah Lund-trøje

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at lave spillefilm igen. Jeg skal jo allerede starte optagelser på Søren Kragh-Jacobsens kommende film 'I Lossens Time' den 24. september, siger Sofie Gråbøl, der har fået en af de bærende hovedroller i filmen, som hun selv beskriver som et psykologisk thriller-drama.

Læs også:

Danske kendte - 3. jul. 2012 - kl. 15:40 Sofie Gråbøl springer ud som præst

Hvordan har du det med, at tredje omgang af 'Forbrydelsen' starter her på søndag?

- Det har jeg det meget specielt med. Det er jo et tv-serie-projekt, som jeg har arbejdet med i syv år. Og jeg glæder mig helt vildt til, at danskerne kommer til at se, hvad vi har lavet. Jeg tror, at det bliver godt.

Hvad har 'Forbrydelsens' store succes i udlandet betydet for dig. Rosende anmeldelser og oven i købet en remake i USA?

- Det har da været glædeligt. Og det har også betydet, at jeg har fået nogle enkelte udenlandske tilbud. Men det har så ikke passet ind i skemaet, fordi jeg har lavet 'Forbrydelsen'.

- Men hvis det rigtige filmprojekt kommer, så er jeg klar til at arbejde i udlandet, f.eks. i England, siger Sofie Gråbøl, der dog i de kommende måneder skal arbejde på Søren Kragh-Jacobsens nye film 'I Lossens Time'.

Læs også:

TV - 18. sep. 2012 - kl. 15:12 Stjerne-uhyggelig slutning på 'Forbrydelsen'

Læs også:

Se også: 'Forbrydelsen' slutter i Norge

1 af 3 Sofie Gråbøl ses her sammen med Nikolaj Lie Kaas, der har rollen som PET-manden Borch i den tredje og sidste omgang af 'Forbrydelsen'.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Prince Charles kone, hertuginde Camilla er fuldstændig vild med Sofie Gråbøl og tv-serien 'Forbrydelsen'. Her hilser de på hinanden under optagelserne til tv-serien, hvor hertuginde Camilla fik en færøsk trøje som gave.(Foto: Finn Frandsen)
3 af 3 Sofie Gråbøl bliver de kommende næste 10 søndag et ganske kendt ansigt igen i rollen som kriminalkommisær Sarah Lund i tv-serien 'Forbrydelsen'.(Foto: Mogens Flindt)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen