Nu er de allerede løs i nattelivet

Tina Lund og Allan Nielsen nød deres første friaften i en måned

Tina Lund og Allan Nielsen - i byen for første gang efter fødslen for en måned siden. (Foto: Mogens Flindt).
Tina Lund og Allan Nielsen - i byen for første gang efter fødslen for en måned siden. (Foto: Mogens Flindt).

Tina Lund og Allan Nielsen efterlod for første gang i en måned deres spædbarn i andres varetægt og drog i byen for at nyde hinandens selskab, da der i går var premiere på Wallmans nye dinnershow Revival i Cirkusbygningen.

Og det var en tydeligt lettet småbarnsmor, der var kravlet i partydresset.

- Det er så dejligt at komme ud. Jeg bor jo på gården, så jeg ser mest min søn og hestene til daglig. Så det er fantastisk at være i byen. Jeg kan jo ikke gå på cafe som andre mødre, siger Tina Lund.

Læs også:

Se også: Tina og Allans lille sovetryne

- Det har virkelig levet op til mine forventninger. Det var så spændende at få lov at se ham. Og så ligner han sin far. Han er fantastisk, siger ridepigen.

- Hvordan synes du, det går, Allan?

- Det går sgu fint. Han spiser og sover, lød det mere afdæmpet fra Allan Nielsen, der har prøvet virakken før med sine tre piger.

Læs også:

Se også: Tina Lund har født

- Og mine tre døtre er ellevilde med deres lillebror. Det er så godt for ham at have dem, siger den tidligere fodboldspiller.

- Får du sovet, Tina?

- Jaaaaaaa, altså ikke helt. Men det er det hele værd.

1 af 6 Michael Monetz havde inviteret Maria væk fra Holtewood for at tage til dinnershow. Monetz havde dog ikke lyst til at svare på Ekstra Bladets spørgsmål om, hvordan det er at blive realitystjerne. – Jeg taler først med dig, når du kan opføre dig ordentligt, var beskeden med henvisning til, at Ekstra Bladet har sat fokus på parrets dårlige økonomi. (Foto: Moegsn Flindt).
2 af 6 Peter og Amalie er flyttet sammen i Amalies onkels hus, men leder nu efter deres eget sted. – Vi bor i hans hus, som vi har lånt. Og så har vi stadig Peters lejlighed i Sverige. Men vi er mest i Danmark. Men vi er i gang med at lede efter vores eget sted. Vi vil have et rækkehus, siger realityparret. Der ikke afviser tanken om børn. – Men først skal vi finde huset. (Foto: Mogens Flindt).
3 af 6 Laura Drasbæk og Lasse Spang Olsen har tidligere luftet planerne om at flytte sammen hos ham, men Drasbæk tøver endnu. – Det er en stor beslutning for en bypige som mig. Og mine børn går i skole på Nørrebro. Så det er ikke nemt. Men børnene kan virkelig godt lide at være i Lasses hus, så nu må vi se, siger Laura. På spørgsmålet om, hvorvidt de skal giftes, lød det resolut fra Spang Olsen: – Det tør jeg sgu ikke. Så skrider hun bare, sagde han med hentydning til Drasbæks romantiske forhistorie med et par brud bag sig. (Foto: Mogens Flindt).
4 af 6 Bill Holmberg troppede op til dinnerparty med kronprins Frederiks store kærlighed, Katja Storkholm. – Vi har været venner, siden vi var 18 år gamle. Vi mødtes i et fly, hvor vi insisterede på, at vi skulle have en håndbajer fremfor cocktails. Lige siden har vi været venner. Og vi ses, så ofte vi får lov. (Foto: Mogens Flindt).
5 af 6 Oddset-Janni nyder fortsat sin tilværelse som pendler mellem Gabon i Afrika, hvor hendes kæreste Christian Abrahamsen bor. – Lige nu er han i Afrika, men jeg flytter ikke endnu. Jeg skal lige have retssagen overstået, men jeg tager derned til oktober, siger hun og afviser, at det er svært med den lange afstand. – Ikke når man ser hinanden så tit. Og så gør det også, at vi ikke bliver trætte af hinanden, siger hun. (Foto: Mogens Flindt).
6 af 6 Tina Lund og Allan Nielsen - i byen for første gang efter fødslen for en måned siden. (Foto: Mogens Flindt).
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen