Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Blachman: - Jeg kendte intet til narkosagen

Selvom Thomas Blachman gik op og ned ad Nicoline Simone, mens hun blev udsat for grove trusler af sin ekskæreste, anede han ikke, hvor slemt det stod til

Thomas Blachman, Jean Michel og Nicoline Simone havde et godt samarbejde under 'X Factor', når det gjaldt det musikalske. De private problemer delte de derimod ikke. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman, Jean Michel og Nicoline Simone havde et godt samarbejde under 'X Factor', når det gjaldt det musikalske. De private problemer delte de derimod ikke. (Foto: Mogens Flindt)

Thomas Blachman var mentor for grupperne i sidste sæsons 'X Factor'. Dermed havde han blandt andre den dengang 16-årige Nicoline Simone Søberg Møller under sine vinger.

Den unge pige er nu tiltalt for at have transporteret to kilo kokain i en stor narkosag fra Sønderjylland. Det er hendes ekskæreste, der er en af to hovedtiltalte i sagen.

Læs også:

Se også: X Factor Nicoline Simone tiltalt i stor narkosag

Ifølge anklageskriftet er han ligeledes tiltalt for en lang række trusler mod Nicoline Simone. Episoder, som skulle have fundet sted fra november 2011 til februar 2012.

Har ikke haft hænderne i det
Det var netop her, 'X Factor'-eventyret for alvor tog fart for den unge sangerinde. Alligevel vidste hendes mentor, som havde daglig kontakt med hende, intet om sagen.

- Jeg ved ikke en skid om det. Jeg sms'er med hende en gang imellem, og det er ikke det, vi snakker om. Hun virker som om, hun har det godt. Hun laver musik, og det er jo det vigtigste. Hun arbejder sammen med gode folk, siger Thomas Blachman til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Nicoline Simone truet af eks-kæresten: 'Jeg dræber dig snart'

- Så du har under hele forløbet intet vidst om alt det her, mens det stod på?

- Nej, jeg har ikke haft mine hænder nede i hverken kokain eller noget som helst andet!

Hørte om ballade
Af anklageskriftet fremgår det blandt andet, at Nicoline Simones ekskæreste i starten af februar måned i år skulle have truet hende med en skruetrækker, og han skulle have sagt, at han ville 'lave et ar i Møllers ansigt eller lignende'.

Læs også:

Se også: Nicoline Simone truet med skruetrækker i X Factor-lejlighed

Fordi der var mange deltagere i årets 'X Factor', som boede i Jylland, havde DR installeret deltagerne i to lejligheder i København. DR's underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme vil ikke bekræfte, at det er en af de pågældende lejligheder, der er tale om. Men Thomas Blachman havde hørt om episoden.

- Jeg vidste godt, at hendes ekskæreste havde opsøgt hende på adressen, og at der var ballade. Men det tænkte jeg var en efterve på en mand, der ikke kunne finde ud af at sige farvel til en kæreste. Mere tænkte jeg ikke over det.

- Jeg ville ikke blande mig yderligere i det, med mindre hun selv kom til mig og talte om det. Men det gjorde hun altså ikke.

Læs også:

Se også: Nicoline Simone måtte til psykolog

Men hvis Nicoline Simone gerne vil snakke med sin tidligere mentor, er han der for hende.

- Hun ved, jeg er der. Jeg er ikke typen, der skriver til hende, hvad fanden det nu er for noget, jeg har læst i Ekstra Bladet. Hun kan henvende sig til mig, når hun synes, hun har noget at fortælle. Alt andet ville være at overspille sin rolle. Lige meget hvad er jeg jo kun en overfladefigur, som hun har mødt i et tv-program, lyder det fra Thomas Blachman, som har sagt ja til at tage endnu en omgang som 'X Factor'-dommer i næste sæson.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen