Soffie Dalsgaard i Robin Hood-vest

Den tidligere Vild med Dans-deltager Soffie Dalsgaard fik i sidste uge kun 1. stjerne af Ekstra Bladets modediktator - nu svarer hun igen ved at møde op til galla-premiere iført Robin Hood-vest og med pandebånd

I sidste uge mødte Soffie Dalsgaard op til galla-premiere på Susanne Biers film i denne interessante påklædning som Ekstra Bladets modediktator kaldte en blanding af Elefantmanden, Stjernekrigen og Ringenes Herre.(Foto: Polfoto/Peter Hauerbach)
I sidste uge mødte Soffie Dalsgaard op til galla-premiere på Susanne Biers film i denne interessante påklædning som Ekstra Bladets modediktator kaldte en blanding af Elefantmanden, Stjernekrigen og Ringenes Herre.(Foto: Polfoto/Peter Hauerbach)

I sidste uge fik Ekstra Bladets modediktator kaffen galt i halsen, da han så den tidligere Vild med Dans-deltager Soffie Dalsgaards mundering til gallaen på Susanne Biers nye film 'Den skaldede frisør'. Jim Lyngvild gav kun Sofie Dalsgaard en stjerne får hendes påklædning, som han beskrev således: Hun ligner jo en blanding mellem Elefantmanden og noget fra Stjernekrigen tilsat en knivspids Ringenes Herre. Og skulle vi så ikke få den dragt smidt ud af skabet, lille skat.

Igår aftes svarede Soffie Dalsgaard igen på kritikken ved at møde op til gallaen på filmen 'Taken 2' i en meget fantasifuld påklædning. Iført en meget kort sort nederdel og en skindvest samt et pandebånd poserede Sofie Dalsgaard selvsikkert foran fotograferne.

- Vesten stammer fra engang jeg legede Robin Hood som barn. Nej. Det var bare en joke, lød det fra Soffie, der ikke så ud, som om hun på nogen måde følte sig trynet af Jim Lyngvilds hårde bemærkninger omkring hendes påklædning i sidste uge.

Læs også:

Se også: Camilla fræk som sin mor, Soffie

Lyst til Vild med Dans
Ekstra Bladet benyttede lejligheden til at spørge Soffie Dalsgaard, hvad hun siger til, at Thomas Bo Larsen har forladt 'Vild med Dans' på grund af et dårligt knæ?

- Det er da ærgerligt, at sådan en sjov og charmerende fyr skal forlade programmet. Men det giver jo en chance til nogen af de andre.

- Har du selv lyst til at være med i Vild med Dans?

- Jeg har altid lyst til at være med. Det er jo sjov og ballade. Men jeg har altså også et job, der skal passes i min danseskole.

Læs også:

Se også: Soffie Dalsgaard: Min danseskole druknede

1 af 3 Den tidligere Vild med Dans-deltager Soffie Dalsgaard iført Robin Hood-vest, sort kort nederdel og et pandebånd. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 3 Soffie Dalsgaard poserer her foran fotograferne sammen med sin mand Jesper.(Foto: Jakob Jørgensen)
3 af 3 I sidste uge mødte Soffie Dalsgaard op til galla-premiere på Susanne Biers film i denne interessante påklædning som Ekstra Bladets modediktator kaldte en blanding af Elefantmanden, Stjernekrigen og Ringenes Herre.(Foto: Polfoto/Peter Hauerbach)
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen