Caroline Fleming-villa på udsalg

Den tidligere baronesse står til at tabe millioner på sit pragtpalæ

Eks-baronessen Caroline Fleming følger nu i hælene på en række andre rige kendisser og sætter prisen på sin villa ned.

Tidligere har både Bent Fabricius-Bjerre, Peter Norvig og Brian Laudrup høvlet millioner af udbudsprisen på deres pragtpalæer, og nu melder Fleming sig ind i kampen om de rigeste boligkøbere med en prisnedsættelse på tre mio. kr. for villaen i Hellerup. Det skriver Boliga Kendte.

Sat ned men stadig dyr
Boligen ligger på den yderst eksklusive Hambros Allé i den københavnske forstad, hvor nogle af landets suverænt dyreste villahandler har fundet sted i løbet af de seneste 10 år, og selvom huset med prisnedsættelsen er blevet 12 procent billigere, skal man dog stadig have en bundsolid økonomi for at kunne byde på den.

Eks-baronessen forlanger således 22 mio. kr. for den 108 år gamle ejendom, som er i to etager, indeholder ni værelser og breder sig ud over et samlet areal på 261 kvm.

Læs også:

Se også: Bent Fabric gør Hellerup til hit

52 mio. kr. luner
Caroline Fleming gav selv 26,5 mio. kr. for huset i september 2008, blot en måned inden boligmarkedet for alvor blev ramt af finanskrisen, og dermed står hun til at tabe en ganske stor sum penge på salget.

Til gengæld kan hun glæde sig over, at salget af Valdemar slot i 2011 til hendes far, Niels Iuel-Brockdorff, indbragte hende 52 mio. kr.

Se Caroline Flemings luksusvilla her.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen