Finn Nørbygaard skal skilles

Ægteskabet mellem komikeren og hans unge kone er slut efter fire år

Det er anden gang Finn Nørbyggard skal skilles. Før han fandt sammen med Hanne, var han gift med Mette Sonne, son han har to sønner med. (Foto: Polfoto/Mikael Rieck)
Det er anden gang Finn Nørbyggard skal skilles. Før han fandt sammen med Hanne, var han gift med Mette Sonne, son han har to sønner med. (Foto: Polfoto/Mikael Rieck)

Nedturen ser ud til at fortsætte for komikeren Finn Nørbygaard.

I 2008 røg han med i Stein Baggers dramatiske fald og mistede alt, hvad han ejede og havde. Nu har den 60-årige entertainer også mistet sin kone gennem fire år. Det skriver BT.

- Sagen er den, at Hanne og jeg skal skilles. Vi har gjort, hvad vi kunne, og som de to voksne mennesker, vi er, må vi bare erkende, at nu har vi opbrugt de forsøg, der skal være, siger Nørbygaard til avisen.

Svindel og bedrag
Finn Nørbyggard kunne næsten gå på vandet, da han i 2008 blev gift med den 15 år yngre Hanne Carina Nørbygaard. Han var vildt forelsket og bankbogen bugnede med næsten en halv milliard kroner.

Men få måneder efter brylluppet blev tæppet revet væk under Finn Nørbygaard og hans nye familie, da det viste sig, at han var viklet ind i Stein Bagger løgne og fupnumre.

Læs også: Se også: Nørbygaard er fri af bankens kløer Nørbygaard er fri af bankens kløer

-Det var et Titanic-agtigt mareridt. Jeg sidder den ene dag og tror, jeg har 437 millioner kroner, og dagen efter ved jeg ikke, hvordan jeg kan give min familie mad i morgen. Hvis ikke jeg havde haft min kone, ved jeg ikke, hvad jeg havde gjort, siger han til BT.

Læs også: Danske kendte - 3. okt. 2010 - kl. 22:30 Finn Nørbygaard: Jeg gik rundt i min slåbrok og hylede i tre måneder Finn Nørbygaard: Jeg gik rundt i min slåbrok og hylede i tre måneder

Hjem til Aarhus
Ifølge Finn Nørbygaard var den økonomiske nedtur en hård omgang for ægteskabet. Den gang overlevede det - men nu er løbet kørt. Ingen af parterne har ifølge entertaineren fundet en anden.

Efter skilsmissen vender han hjem til Aarhus og starter på en frisk. I første omgang skal han finde et sted at bo. Den økonomiske deroute har nemlig også kostet Finn Nørbygaard sit jyske domicil.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen