Benedicte Strøm: Voldssigtelsen mod mig er synd for alle

Jeg har aldrig slået min søster, og denne sag er dybt ulykkelig

Voldssigtelsen er kommet meget bag på Benedicte Strøm. Foto: Andreas Szlavik
Voldssigtelsen er kommet meget bag på Benedicte Strøm. Foto: Andreas Szlavik

Den tidligere tv-vært Benedicte Strøm havde aldrig i sit liv forestillet sig, at hun skulle pryde forsiden på et dansk dagblad med sin egen voldssigtelse. Og hun får da også hurtigt gjort klart, hvor ulykkeligt, det er, for både familie og venner, at denne sag er kommet ud.

Læs også:

Se også: TV-vært sigtet for vold

- Jeg har selvfølgelig aldrig slået eller forøvet vold imod min storesøster. Vi har boet i hver sin del af et tofamilieshus siden 1991, og selv om hun er fem år ældre end mig, har vi altid været tætte og har delt vennekreds. Men på det seneste har min søster været ude af ballance. Mere vil jeg ikke sige, erklærer Strøm.

I dag har Benedicte Strøm sit eget kommunikationsfirma, og hun er rigtig ærgerlig over, at en episode i familien i maj slipper ud nu.

Læs også: Se også: Strøm til Borre Strøm til Borre

- Det er jo ikke normalt for en familie at vaske sit snavsede tøj offentlig. Men desværre er situationen ikke normal i øjeblikket, siger hun og konstaterer samtidig, at voldssigtelsen er kommet meget bag på hende.

Midt i sommer satte Benedicte Strøm sin del af tofamiliehuset til salg, men den beslutning var ifølge hende selv truffet allerede sidste år.

Læs også: Se også: Endnu ingen forklaring på Tivoli-ulykke Endnu ingen forklaring på Tivoli-ulykke

- Min datter skulle lige være færdig med 3.g., inden vi kunne flytte, og det blev hun her i sommer. Huset er alt for stort til, at jeg vil sidde der alene - nu hvor børnene er fløjet fra reden, så det skal bare fyres af.

Benedicte Strøm siger, at hun og søsteren holder en lille pause fra hinanden.

- Jeg er hverken rasende eller vred over sigtelsen. Faktisk tager jeg det end ikke personligt, for der er så frygteligt mange andre ting i spil. men det er synd for familine, fastslår hun.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen