Christiane splitternøgen i Biers nye film

Christiane Schaumburg-Müller boller i rollen som Tilde med sin chef Kim Bodnia i Susanne Biers nye komedie 'Den skaldede frisør'

Christiane Schaumburg-Müller er i rollen som den dumme blondine Tilde vildt forelsket i sin chef Leif(Kim Bodnia) i Susanne Biers nye film 'Den skaldede frisør'. Og de kaster sig i filmens start ud i et frokost-samleje, hvor de bliver snuppet på fersk gerning af Bodnias kone Ida(Trine Dyrholm).(Foto: Doane Gregory)
Christiane Schaumburg-Müller er i rollen som den dumme blondine Tilde vildt forelsket i sin chef Leif(Kim Bodnia) i Susanne Biers nye film 'Den skaldede frisør'. Og de kaster sig i filmens start ud i et frokost-samleje, hvor de bliver snuppet på fersk gerning af Bodnias kone Ida(Trine Dyrholm).(Foto: Doane Gregory)

I aften springer Christiane Schaumburg-Müller ud som værtinde i Vild med Dans. Og her vil hun garanteret være iført en fantastisk smuk aftenkjole. Men netop nu kan man altså også se Christiane Schaumburg-Müller næsten uden en trevl på kroppen i Susanne Biers film 'Den skaldede frisør'.

Læs også:

Se også: Se og Hør udelukkes fra 'Vild med dans'-optagelser

I en af de første scener i filmen er hun nemlig i rollen som blondinen Tilde igang med et frokost-samleje med sin chef Leif(Kim Bodnia) på sofaen i hans private hjem, da hans kone, damefrisøren Ida(Trine Dyrholm) pludselig dukker op og tager sin mand på fersk gerning i utroskab med den smukke blondine.

Læs også:

Se også: Christianes bryster er 200.000 kroner værd

I scenen afbryder Christianes karakter Tilde sit samleje med Leif og flygter nøgen ud af stuen. Og Leif siger lidt akavet ud i luften til sin kone Ida: Jeg troede, at du var til kemo.

- Kan du forklare mig lidt om din ekstremt morsomme rolle Christiane?

- Jeg spiller den dummeste blondine i verden. Og det er altså en fantastisk sjov rolle at spille. De replikker, der er skrevet til min karakter Tilde er helt utroligt morsomme, og jeg er meget stolt af resultatet.

- Det var super skønt at spille overfor Kim Bodnia, som jeg lærte godt at kende under 'Stjernerne på Slottet.' Bodnia er jo en genial skuespiller, og så har han masser af smittende humør.

- Er du nervøs med henblik på hvordan filmen vil blive modtaget her i Danmark?

- Nej. Jeg er slet ikke nervøs. Filmen har jo allerede fået meget flotte internationale anmeldelser, lød det fra Christiane, der mødte op til galla-premieren på Susanne Biers film 'Den skaldede frisør' sammen med sin kæreste L.O.C.

- Nu er det her jo en meget romantisk film. Hvad gør Christiane for dig L.O. C. hvis hun vil have dig i det romantiske hjørne?

- Hun laver min yndlingsret. Det er en avocado-kylling suppe med karry og chili.

1 af 3 Christiane Schaumburg-Müller mødte op i en flot blå kjole til galla-premieren på Susanne Biers nye film 'Den skaldede frisør'.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Når Christiane vil skabe romantisk stemning sammen med sin kæreste L.O.C. laver hun hans yndlingsret 'avocado kylling suppe med karry og chili'.(Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Christiane Schaumburg-Müller er i rollen som den dumme blondine Tilde vildt forelsket i sin chef Leif(Kim Bodnia) i Susanne Biers nye film 'Den skaldede frisør'. Og de kaster sig i filmens start ud i et frokost-samleje, hvor de bliver snuppet på fersk gerning af Bodnias kone Ida(Trine Dyrholm).(Foto: Doane Gregory)
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen